Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герої із СДПУ(о) пропонують Зінченку іти геть із парламенту

П'ятниця, 17 вересня 2004, 10:47
Члени СДПУ(о) написали листа обурення заступнику голови Верховної Ради, керівнику виборчої кампанії Ющенка Олександру Зінченку.

"Ми вважаємо вас зрадником. Це тавро залишиться з вами на все життя", - ідеться у листі.

"Уже не вперше ви дозволяєте собі випади в бік СДПУ(о), що є непорядним для людини, яка майже десятиріччя була не просто членом цієї політичної організації, а одним з її керівників", - зазначається в листі.

Підписантів обурила фраза Зінченка, що у СДПУ(о) "немає нормальної ідеології". "Виникає запитання: а чи не ви впродовж семи років створювали її, будучи головним ідеологом партії?" - зазначається у листі.

"Здається тоді ідеологія СДПУ(о) вас повністю влаштовувала. А ви ж на цій справі, можна сказати, "зуби з’їли", працюючи за радянських часів завідувачем відділу пропаганди та агітації, секретарем ЦК ЛКСМУ, завідувачем відділу ЦК ВЛКСМ".

"Ми цінували ваш досвід, прислухалися до ваших порад, довіряли вам. І рівень нашої довіри, якщо ви пам’ятаєте, був високим", - говориться в листі.

"Особливо вражає, що ви, вживаючи терміни з лексики злочинного світу, обзиваєте партію, котра вивела вас "у люди".

"Подібні характеристики ображають честь і гідність не лише керівників партії, а й понад чотириста тисяч її членів, більшість із яких це прості селяни, робітники, вчителі, лікарі, студенти, науковці, службовці, пенсіонери", - ідеться у листі.

Також підписанти зазначають, що Зінченко, "користуючись участю в успішних бізнес-структурах і серйозним владним впливом, одержаним за рахунок СДПУ(о)", зміцнював свої позиції на національному медіа-ринку та "розвивав сімейний бізнес".

Члени СДПУ(о) також зазначили, що Зінченко "не погребував" посісти посаду віце-спікера за квотою СДПУ(о). "А відмовитися від високого статусу, як бачимо, просто не вистачає моралі".

"Якщо вам так огидно бути серед своїх недавніх однодумців, то моральніше було б відмовитися і від мандату народного депутата, отриманого за списком СДПУ(о) за номером три", - говориться в листі.

Також члени СДПУ(о) заявляють, що настане час, коли Зінченко "з такою ж відвертістю ганьбитимете своїх нинішніх попутників".

Завершується лист словами: "Від імені 412 тисяч членів СДПУ(о), Герої України Леонід Кравчук, Тамара Прошкуратова, Лука Сушко". Також під листом підписи 25 героїв Радянського Союзу та семи героїв Соціалістичної Праці.

"Українська правда"

Читайте також:

Зінченко не відчуває докорів совісті перед СДПУ(о)

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування