У Омельченка майже 2 мільйони. А Корчинський спалить підписи…Але не свої

П'ятниця, 17 вересня 2004, 10:55
Лідера партії "Братство" Дмитра Корчинского відмовили спалювати підписи виборців, зібраних на його підтримку.

Після вмовлянь він прийняв рішення здати свої підписні листи в суботу в ЦВК, повідомляє його прес-секретар Дмитро Белянський.

У той же час, повідомив Белянський, сама церемонія спалення підписів не скасовується. 18 вересня об 11-00 "Братство" спалить "трофеї, відбиті в конкурентів – це Віктор Ющенко, Петро Симоненко, Леонід Черновецький та інші".

"Ми запрошуємо всіх кандидатів, які ще не здали підписи до ЦВК України, прийти і власноручно спалити свої підписи. Нагородою за це їм буде потискання руки Нестора Махно і Йосипа Сталіна", - сказав він.

Нагадаємо, раніше Корчинський мав намір спалити підписи, зібрані на свою підтримку, на знак протесту проти бюрократичної системи.

"Виконати усі вимоги ЦВК здатний тільки той, хто спирається на державних чиновників, або на партійних або залежимо від них. Ні Наполеон, ні Олександр Великий, ні Святий Павло не вписалися б у рамки, встановлені нинішньою бюрократією. А такі люди бюрократії і не потрібні!", - відзначав Корчинський.

Інший кандидат у президенти Олександр Омельченко в п'ятницю подав до ЦВК 1 787 430 підписів виборців на підтримку його кандидатури на виборах.

Про це "Українським Новинам" повідомила у п'ятницю прес-служба ЦВК.

"Сьогодні вранці подав підписні листи на перевірку", - сказала представник прес-служби Центрвиборчкому.

Також кандидат від Народної партії вкладників і соціального захисту Владислав Кривобоков подав до ЦВК 606 266 підписів, а штаб лідера партії "Громадський контроль" Василя Волги подав 735 398 підписів виборців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування