Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко намагатимуться силоміць вивезти до Москви. За 500 доларів

П'ятниця, 17 вересня 2004, 13:11
Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що вона не збирається їхати у Росію на виклик Генеральної військової прокуратури.

Про це Тимошенко заявила в ефірі програми "Час" на телеканалі "5 канал".

"Немає ніякого сенсу мені зараз виконувати плани Кучми-Медведчука і їхати в Росію для того, щоб дати можливість Росії робити будь-які провокації", - сказала вона.

"Тому я запропонувала абсолютно відкрито, щоб представники російської прокуратури приїхали в Україну, так як це передбачено законами України і взяли всі пояснення від мене. Я з великим задоволенням їх надам. Немає ніяких проблем", - додала Тимошенко.

Лідер БЮТ також стверджує, що виклик прокуратури, безумовно, "домовленість Леоніда Кучми з президентом Росії Путіним".

"Кучма хотів, щоб Путін ще раз йому підсобив впоратись з опозицією в Україні. Так було, якщо ви пам’ятаєте, під час касетного скандалу, коли Путін був єдиним президентом, який практично витягнув Кучму з міжнародної ізоляції і простягнув йому руку допомоги", - сказала Тимошенко.

Вона також розповіла, що "мова йде про 1996 рік" про 500 доларів 10 військовим чи 5 військовим. За її словами в 2002 році під час парламентських виборів прокуратура робила таку спробу, але суди 3-х інстанцій Російської Федерації закрили цю справу, як "повністю безпідставну, за відсутністю складу злочину". І Верховний суд Російської Федерації в тому числі.

"Зараз просто криза жанру і вони намагаються реанімувати такі речі. Тиждень тому зачинили військових в "Матроську тишу". Це є в’язниця в Російській Федерації і поки вони не написали, що вони від якогось громадянина Росії отримали ці 500 доларів, і що картридж для кольорового ксероксу, це в якості хабара, вони не випустили цих людей. А той громадянин Російської Федерації сказав, що нібито доручення було від мене", - сказала Тимошенко.

На питання про те, що існує сценарій, складовою якого є притягнення Тимошенко до кримінальної відповідальності, зняття з неї депутатського імунітету, вона відповіла, що цей сценарій може розгортатися під час Кучми ще місяць.

"На цьому буде поставлена крапка. І я переконана в тому, що вони не доб’ються ніяких рішень Верховної Ради, і що їм не вдасться знищити нашу спільну роботу з Віктором Андрійовичем", - сказала Тимошенко.

Тимошенко також розповіла, що їй відомо про підготовку нових провокацій. За її словами, "в СБУ працює такий новий перший заступник керівника Служби безпеки України Сецюк", який "призначений саме для того, щоб під час виборів просто затравити лідерів опозиції".

Тимошенко не виключила, що проти неї можуть готувати такий сценарій, щоб "просто займатися силовим переміщенням в Росію, в бандитському режимі, не в правовому".

"Я хочу зараз оголосити, що вони намагатимуться просто силоміць в таємному режимі мене переправити в Росію", - сказала вона..

Тимошенко також нагадала, що коли вона працювала віце-прем'єром вона зняла з себе депутатські повноваження і не мала депутатської недоторканості.

"Але ж цим людям не вдалося нічого зробити. Тому що є правда на нашому боці", - сказала вона.

У той же час перший заступник генпрокурора України Віктор Кудрявцев заявив, що, якщо Тимошенко не з'явиться, російська сторона може оголосити її у міжнародний розшук, повідомляє УНІАН

Читайте також:

У київської прокуратури є чотири дні, щоб знайти Тимошенко

Тимошенко викликають до Москви, у прокуратуру. Вона довідалася про це з новин

Депутат з СДПУ(о) перестав жаліти Тимошенко?

Депутат з СДПУ(о) захищає Тимошенко

Московська прокуратура зачастила з викликами Тимошенко

Тимошенко викликають у Москву, до прокуратури. Вона довідалася про це з новин

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:42
Дуда: Головування Польщі в ЄС зосередиться на відбудові та євроінтеграції України
00:04
"Боруссія" здолала "ПСЖ" у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів
23:54
Новини економіки 1 травня: У США заборонили імпорт російського урану, кожен десятий бізнес у Польщі - український
23:50
Е-кабінет військовозобов’язаних запрацює 18 травня
23:33
фото, відеоУ Тбілісі поліція знову жорстко розганяє протест проти закону про "іноагентів"
23:25
оновлено, відеоРосія атакувала балістикою сортувальне депо "Нової пошти" в Одесі, є постраждалі
23:18
фотоНа виставці "трофейної техніки НАТО" в Москві показали всюдихід із прапором нейтральної Австрії
23:06
Німеччина запускає нову грантову програму для українського бізнесу
22:33
США підтвердили, що Росія використала заборонену хімічну зброю проти ЗСУ
22:26
фото, відеоКонгресвумен Грін висміяли через кепку з гаслом MUGA – "Повернімо Україні велич"
Усі новини...