Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довіреній особі Ющенка не дозволяють лікувати хворих до виборів

П'ятниця, 17 вересня 2004, 17:54
На Сумщині акцію благодійного фонду академіка Олександра Шалімова "Із серцем до серця", з обстеження хворих, пропонують проводити лише після 31 жовтня.

Про це повідомляє у пятницю прес-служба УНП.

Таку пропозицію зробив зокрема головний лікар Білопільської районної лікарні Андрій Хом’як, розповів координатор акції в Сумській області Богдан Бардачук.

За його словами, саме таку резолюцію наклав на лист-звернення академіка Олександра Шалімова до головного лікаря Жовтневої дільничної лікарні Миколи Мокренка з проханням провести 21 вересня в смт Жовтневе обстеження мешканців Білопільського району.

Коментуючи вищевказані дії бюрократів від медицини, голова Сумської обласної організації Української народної партії, за сприяння якої проходить акція, Бартків наголосив, що незалежно від того, як ставляться представники влади до проведення акції, вона відбудеться за будь-яких умов.

"Вже зараз представники Сумської обласної організації УНП провели переговори з підприємницькими структурами, які із задоволенням погодилися надати необхідні приміщення та створити відповідні умови для роботи медичної бригади академіка Шалімова", - сказав він.

"Але в такому випадку ми зробимо все залежне від нас, щоб довести до пересічних громадян реалії, які мають місце в тих державних структурах Сумської області, на які покладено обов’язок формувати політику в галузі охорони здоров’я", - заявив Бартків.

Раніше акція фонду Шалімова зіткнулася з проблемами на Миколаївщині. Акція "Із серцем до серця" полягає у безкоштовному інструментальному обстеженні та проведенні консультацій з питань серцево-судинної та травної системи мешканців української глибинки.

Як відомо, Олександр Шалімов є довіреною осорбою Віктора Ющенка в загальнодержавному окрузі.

Читайте також:

Фонду Шалімова не дають обстежувати хворих. Через Ющенка?




Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...