Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові Вітренко запропонували проголосувати за Ющенка

П'ятниця, 17 вересня 2004, 19:26
Від п'ятниці кандидата у президенти Наталія Вітренко можна сміливо зарахувати до любителів політичного екстриму. Бо 17 вересня вона зробила те, чого у Львові не насмілювалися зробити жоден інший лідер лівої партії, – вийти на площу i поспілкуватися з виборцями. Виборцями, якi в своїй абсолютнiй бiльшостi вiдверто не сприймають її iдеї.

Лiдерка ПСПУ виступила у самому серцi Львова – на площi перед Оперним театром. Прибула вона разом зi своїм багаторiчним партнером Володимиром Марченком i двома десятками нельвiвських прибiчникiв, котрi, тримаючи у руках червонi прапори, через мегафон запрошували "дорогих львов'ян" на зустрiч з Вiтренко.

Проте купилося на таку пропозицiю всього якась сотня осiб, до числа котрих також увiйшло чимало журналiстiв i мiлiцiонерiв. У натовпi були й "пiдсаднi качки" з команди кандидатки, якi, коли треба – кричали "Вiтренко!", а нi, то просто аплодували, стоячи
у "ворожому оточеннi".

Одна iз таких "качок" згодом "засвiтилася", коли пiд виглядом звичайної львiв'янки вирiшила задати запитання лiдерцi свої партiї. Забувши при цьому, що пересiчнi львiв'яни зi слобожанським акцентом, як правлио, не розмовляють.

На вiдмiну вiд попереднiх вiзитiв Вiтренко її вже не закидували яйцями та помiдорами, давши можливiсть майже годину виступати. Але заради справедливостi треба вiдзначити, що на вiдчутну ефективнiсть вiд цього виступу прогресивно-соцiалiстичнiй кандидатцi не слiд сподiватися. I це, очевидно, зрозумiло й сама Вiтренко, проте мужньо достояла до кiнця.

Слухачi весь час давали їй зрозумiти, що вже визначилися за кого голосувати i що їх вибiр -- аж нiяк не Наталiя Михайлiвна. I коли Вiтренко розпочала фразу "I коли ви пiдете на виборчi дiльницi...", з натовпу вiдразу ж радiсно прокричали "...то проголосуємо за Ющенка".

Останнi хвилини виступу Вiтренко проходили пiд скандування "Ющенко! Ющенко!", а один iз чоловiкiв навiть запропонував лiдеровi ПСПУ проголосувати за "американського ставленика Ющенка".

Вiтренко вдала, що не почула.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування