Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО УКРАЇНИ, хоча лікарі кажуть, що хвороба залишилася

П'ятниця, 17 вересня 2004, 20:06
Виступ Віктора Ющенка в суботу о 18 годині на мітингу на Європейській площі в Києві з трансляцією на майданах в інших містах України не переноситься.

Про це сказала в п'ятницю ввечері у коментарі "Українській правді" прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко.

"Усі ці події мобілізували Віктора Ющенка і ми упевнені в перемозі", - зазначила вона.

Геращенко сказала, що в п'ятницю ввечері зв'язувалася з австрійськими лікарями лідера "Нашої України". "Вони заявили, що стан здоров'я стабільний. Деякі показники говорять про те, що курс реабілітації буде продовжуватися, але вже в Україні в звичайному режимі Віктора Ющенка".

Коментуючи іронічні висловлення заступника глави адміністрації президента Василя Базіва про те, що їжу Ющенка повинен тестувати Зінченко, Геращенко сказала:

"Складається враження, що 100 грам – рецепт від усіх хвороб не тільки в Кучми, але й у всіх друзів глави адміністрації президента. Абсолютно уражає рівень культури людей, що представляють главу держави".

У той же час в ефірі "5 каналу" лікар Ющенка з віденської клініки "Рудольфінерхаус" Микола Корпан сказав, що вони одержали нові результати.

"Ми оптимістично набудовані. Суб'єктивно ми були налаштовані, що стан йде до поліпшення. Але показники, що ми одержали, на жаль, погіршилися", - сказав Корпан.

Корпан сказав, що бачив Ющенка "три хвилини тому".

На питання, чи приїде Ющенко до Києва у суботу, щоб увечері виступити перед мешканцями столиці, Корпан сказав, що дійсно, так передбачалося.

"Але ситуація може змінюватися як барометр на погоду. Тому ми не можемо з математичною досконалістю відповісти на питання і дати гарантію", - додав він.

На питання, чому українські лікарі поставили Ющенку інший діагноз ("шлунковий грип"), Корпан сказав: "Це питання тим лікарям, які знаходилися поруч з Ющенком".

Як відомо, команда Ющенка заявила, що його отруєння загрожувало життю і сталося через попадання у організм хімічних речовин, які традиційно не входять у їжу або напої.

Консиліум із 11 лікарів поставив Ющенку діагноз "гострий панкреотит із інтерстиціальними набряковими змінами".

"Українська правда"

Читайте також:

Банкова рекомендує Зінченку тестувати їжу на собі, а потім давати Ющенку

У АВСТРІЇ ВСТАНОВИЛИ: ЮЩЕНКА ОТРУЇЛИ. ЖИТТЮ ЗАГРОЖУВАЛА НЕБЕЗПЕКА І ЙОГО ОХОРОНЯЛИ У ПАЛАТІ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...