Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат-"нашоукраїнець" збив людину. На місце одразу прибув заступник Білоконя

Субота, 18 вересня 2004, 15:54
17 вересня о 20.20 в селі Красне Чернігівської області народний депутат Владислав Атрошенко, керуючи автомобілем "Мерседес", збив жителя місцевого села, який помер на місці пригоди.

Атрошенко керував автомобілем за довіреністю. Пригода трапилась приблизно за 25 метрів до пішохідного переходу, який був позначений лише дорожньою розміткою, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

За словами Атрошенка, він "їхав зі швидкістю 70-80 км/г, дорогу у селі не було освітлено, на ній не було жодного ліхтаря та знаку "пішохідний перехід".

Житель села Красне з'явився на дорозі раптово, перебігаючи її зліва направо у невстановленому місці. Одразу після ДТП народний депутат викликав швидку та міліцію на місце пригоди.

Атрошенко має стаж водія понад 10 років, за кермом авто знаходився у тверезому стані. Атрошенко повідомив, що "більше місяця не вживає алкоголю, навіть пива". Померлому було 69 років.

Автомобіль знаходиться на арешті для проведення судової автоекспертизи. На місце пригоди в п'ятницю прибули прокурор, начальник УВС Чернігівської області та перший заступник міністра внутрішніх справ Манін.

В інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" Манін підтвердив факт події. За його словами, наразі проводиться експертиза за фактом ДТП і всі необхідні розслідування. За попередніми даними, сказав він, депутат був тверезим.

Говорити про те, хто винен у ДТП, - депутат чи чоловік, який вибіг на дорогу, поки рано, відзначив Манін.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...