Коробової більше немає у "Гранях". Соціалісти кажуть, що вона їх ображала

Понеділок, 20 вересня 2004, 14:28
Політичний журналіст Тетяна Коробова більше не друкується в опозиційному виданні "Грані +".

У черговому номері цього інтернет-видання, яке вийшло у понеділок, немає традиційного матеріалу Коробової із оглядом політичних подій тижня.

Ситуацію Коробова прояснила у коментарі "Українській правді":

"Головна причина полягає, очевидно, у тому, що видавець Юрій Луценко (одночасно депутат із СПУ) стомився від істерик Мороза, який не хоче чути оцінок своєї, марчуківсько-вітренківської ролі у цій передвиборчій кампанії. Тим більше в газеті у себе під носом".

"Це нормально. Тепер ніхто "зсередини" не заважає робити з Мороза блазня Банкової, що втратив нюх настільки, щоб навіть на зримо важку, очевидно підозрілу хворобу Ющенка, відгукуватися в повний унісон з медведчуківськими "балагурами", - додала Коробова.

Сам Юрій Луценко сказав "Українській правді", що склав із себе повноваження редактора, і зараз цими питаннями займається Валерій Зайцев.

"Я особисто як читач вважаю останні статті Тетяни Коробової необ'єктивними щодо соціалістів. Вона шукала можливість відійти від газети "Грані +", - сказав Луценко.

"Життя розставить все на свої місця", - додав Луценко.

"Грані +" намагалися не бути представниками однією сили, а бути різнокольоровими. Тетяна Євгеніївна Коробова відійшла від цієї позиції та намагалася шукати приводи принизити Соцпартію", – зазначив він.

Коментуючи висловлювання Мороза щодо Коробової у Черкасах, Луценко сказав: "Мороз піддався на провокацію Коробової і надто емоційно прокоментував її статтю. Але це не означає, що Мороз міг дати наказ на звільнення когось із газети "Грані +".

Як відомо, минулого тижня Мороз звинуватив Коробову в тому, що вона "працює на Ющенка".

Луценко сказав, що коли він був редактором "Граней +", то тиску з боку керівництва СПУ не відчував. "Було кілька спроб висловити незадоволення, причому не з боку Мороза. Але тиснути на мене неможливо".

Говорячи про майбутнє газети "Грані +", Луценко сказав, що повернеться до редакторських функцій після виборів.

"Я вважаю, що з огляду на результати виборів, видання треба дещо модернізувати".

Луценко сказав, що зараз існує тільки інтернет-видання "Грані +". Газету припинили видаватися з фінансових міркувань.

"Основна наша мета була дійти до депутатів. А зараз вони всі мають доступ до інтернету. Видання ж паперової газети несло достатньо істотні фінансові навантаження", - додав Луценко.

"Українська Правда"

Читайте також:

Мороз не буде давати гроші на газету "Грані+", а Коробову обвинуватив у роботі на Ющенка

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування