Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полтавчани просили заховати Ющенка від влади і пропонували гроші на перемогу

Понеділок, 20 вересня 2004, 17:34
Під час телемосту з Віктором Ющенком минулої суботи жителі Полтави зверталися до організаторів із проханням заховати кандидата під час виборів за кордоном.

Такою була реакція мешканців Полтави на повідомлення по отруєння Ющенка, повідомляє прес-служба УНП.

"Телеміст наочно продемонстрував, якими способами орудує влада – наслідки раптового отруєння Віктора Ющенка було видно всім. Тому чимало людей підходили з проханням передати Віктору Андрійовичу їхнє прохання заховатися на час виборів де-небудь за кордоном", - розповів керівник регштабу Валерій Асадчев.

До працівників регіонального штабу Ющенка у Полтавській області також підходили люди із пропозиціями надати свою допомогу, навіть матеріальну, задля перемоги справді "народного кандидата".

"До мене підходили люди, які самі мешкають в гуртожитках, які отримують мінімальну зарплату, котра не дотягує навіть до прожиткового мінімуму, і просили взяти у них гроші, необхідні для перемоги Віктора Ющенка – свої 10, 20, 50 гривень", - розказав голова Волинської організації УНП Борис Загрева.

Прес-служба також повідомляє, що спланована провокація щодо розповсюдження антиющенківських листівок під час телемосту не вдалася – "студенти, які мали роздавати книжки, сором’язливо стояли осторонь, а ті, хто прийшов на телеміст, брати подібні матеріали не хотіли".

***

В той же час жителям Дніпропетровська довелося силою захищати генератор від екрану, щоб додивитися телеміст з Ющенком. Керівництво штабу орендувало генератор для подачі струму у військовій частині, але під час мосту військові вирішили його забрати.

Учасники мітингу ринулися на захист генератора. Відбивши його у військових, притягнули до сцени і, взявшись за руки, стали "живою стіною" навколо генератора.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування