Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Студенти Януковича виступають проти Ющенка за пляшку пива?

Вівторок, 21 вересня 2004, 13:04
Кримський штаб кандидата у президенти Віктора Януковича використовує студентів вищих навчальних закладів Криму у своїх акціях проти кандидата у президенти Віктора Ющенка.

Про це журналістам заявив керівник Кримського штабу Ющенка Валерій Пробий-Голова, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

"20 вересня близько 17.00 група студентів Сімферопольських ВУЗів, одягнена у футболки із символікою кандидата в президенти Віктора Януковича з плакатами "Молодь за мирне майбутнє" і "Молодь проти провокацій і революцій" підійшла до дверей Кримського штабу Віктора Ющенка", - повідомив Пробий-Голова.

Пробий-Голова повідомив, що молоді люди розіграли театралізовану виставу, у ході якої звучали безпідставні звинувачення на адресу Ющенка "в образливій формі". Після чого, з питаннями до свого організатора "Що нам тепер робити?" та "Коли нам дадуть пива?", відправилися на площу імені Леніна.

Керівнику Кримського штабу Ющенка все-таки вдалося поспілкуватися з молоддю. "Студенти задавали питання про суспільно-політичну ситуацію в країні і з задоволенням брали агітаційну продукцію народного кандидата Віктора Ющенка", - відзначив Валерій Пробий-Голова.

"Молоді люди розповіли нам, що не знали, з якою метою збираються, але за безкоштовні спиртні напої і потурання в навчанні погодилися взяти участь в акції під назвою "Світові - мир!", - сказав Валерій Пробий-Голова.

За словами керівника штабу Ющенка, про те, що акція буде спрямована проти одного з кандидатів у президенти, хлопцям ніхто не повідомив.

"Освічені організатори акції, замість того, щоб дати можливість студентам підготуватися до занять або посидіти в бібліотеці, відривають їх від навчального процесу і використовують у своїх політичних цілях", - підкреслив Валерій Пробий-Голова.

Як повідомив керівник штабу, після себе "молодь Януковича" залишила купу паперу та порожніх пивних пляшок. Співробітники штабу Віктора Ющенка зібрали все сміття в пакети і передали його учасникам акції.

"Ми можемо порадити керівництву ВУЗів, що, мабуть, не знає, як з користю організувати дозвілля своїх учнів, взяти участь у всеукраїнській акції "Очистимо Україну від бруду" і направити енергію на очищення від сміття Кримських заповідників, водоймищ і вулиць своїх міст", - сказав Пробий-Голова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування