Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Двоє депутатів з групи Гавриша-Губського так і не повернулись у більшість

Вівторок, 21 вересня 2004, 13:15
Народні депутати України, члени депутатської групи "Демініціативи-Народовладдя" Ігор Плохой і Олег Салмін не поновлювали свого членства у парламентській більшості.

Про це у вівторок повідомив Плохой, передає УНІАН.

За словами народного депутата, особисто він точно не поновлював членства і, наскільки йому відомо, цього не робив і Салмін. Щодо інших – він не володіє точною інформацією.

Плохой зауважив, що основною причиною призупинення членства в більшості було нерозуміння процесу призначення членів уряду і відповідальності за коаліційний уряд.

"Уряд цілком непідконтрольний і непідзвітний ВР", - сказав Плохой.

Він також зауважив, що за 4-5 днів, які пройшли з моменту написання заяв про призупинення членства, ніхто не пояснив про механізми напрацювання взаємодії у парламентській більшості та в коаліційному уряді, тобто на питання, які були поставлені депутатами, відповіді отримані не були, "якщо це пояснили іншим, то до мене така інформація не доходила".

Плохой висловив сумнів, що причиною поновлення членства депутатів у більшості стали економічні підстави і не виключив, що можливо, у депутатів "був хороший настрій і вони вирішили повернутись до більшості".

Водночас співголова групи "Демініціативи-Народовладдя" Богдан Губський заявив журналістам, що група знаходиться сьогодні у більшості у повному складі та відмовився коментувати причини повернення депутатів до більшості, запропонувавши журналістам запитати у них.

Як повідомлялося раніше, 9 вересня уповноважений представник депутатської групи "Демініціативи-Народовладдя" Дмитро Святаш заявляв, що 15 народних депутатів з цієї групи призупинили своє членство у парламентській більшості через неузгодженість в питаннях приватизації між урядом України і парламентською більшістю.

Читайте також:

Група Гавриша-Губського повернулась у більшість, бо порозумілась з Януковичем

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...