Ющенку порадили відпочити пару тижнів

Вівторок, 21 вересня 2004, 14:07
Лідер НДП Валерій Пустовойтенко пропонує Віктору Ющенку взяти відпочинок після перенесеного отруєння.

"Головне – це здоров'я. Я запропонував Порошенку і Пинзенику, щоб Віктор Ющенко відпочив тиждень-два. А до закінчення виборів ще дуже далеко…", - сказав Пустовойтенко на прес-конференції.

Говорячи про свою діяльність як координатора об'єднання в підтримку Януковича "Разом заради майбутньому", Пустовойтенко сказав, що запропонує учасникам виборів підписати угоду про чесні вибори.

За його словами, текст документу узгодять на засіданні у середу.

Також, сказав Пустовойтенко, він запропонує скликати Конституційну асамблею з числа партій та громадських організацій, на якій обговорити зміни до Конституції.

"В США, де я був на конференції, гостро звучало питання, що Путін ввів призначення губернаторів. У нас же ті, хто за демократизацію, виступають проти політреформи", - помітив алогізм Пустовойтенко.

Крім цього, коордрада об'єднання за Януковича планує розгялнути питання підвищення зарплат і пенсій.

"Уряд на вірному шляху. Не подобається Віктору Ющенку, що прийняли рішення про підняття пенсій. Мені теж в 1999-2000 не подобалося, що присвоїли собі виплату боргів", - сказав Пустовойтенко, маючи на увазі тодішні заяви прем’єра Ющенка.

На питання, чим конкретно займається коордрада Пустовойтенко у кампанії Януковича, той сказав: "Наші зусилля направлені на консолідацію людей. Хто б не став президентом, головне – це консолідація".

Коли в Пустовойтенка запитали, чи не є його структура номінальною, а реальні рішення у кампанії Януковича ухвалюють Тігіпко і Клюєв, він сказав: "Кожен займається тим, чим займається".

"Українська правда"


Читайте також:

Віктор Ющенко: Убивця – це влада!

Фракція Януковича спочатку не хотіла розслідувати отруєння Ющенка. Але потім передумала

Отруєнням Ющенка займатиметься екс-розвідник



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...