Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах приєднається до Ющенка

Вівторок, 21 вересня 2004, 17:49
Кандидат у президенти України Анатолій Кінах планує підписати угоду про чесні вибори з іншим кандидатом - Віктором Ющенком.

Як повідомляє прес-служба центрального виборчого штабу Кінаха, головною метою його участі у виборах, крім досягнення високого персонального результату, є проведення виборів демократичним, прозорим і чесним шляхом, що, на його думку, вирішує завдання поглиблення консолідації суспільства, зміцнення авторитету країни у світі, закладає основи для рішення хворобливих соціально-економічних і політичних задач.

Кінах заявив, що він готовий об'єднати зусилля і скоординувати дії з усіма політичними і громадськими силами, які розділяють принципи демократизму, верховенства права, відвертого і чесного ведення виборчої кампанії і спілкування з виборцями.

"Ми усвідомлюємо, що результати виборів глави держави будуть історичними, будуть визначати майбутнє України як мінімум на найближчі п'ять років. Тому ми будемо докладати максимум зусиль для забезпечення в ході виборів України вільного волевиявлення громадян України", - підкреслив він.

Кінах підкреслив, що зараз ведуться переговори по питанню угоди про чесні вибори з кандидатом на посаду президента України Віктором Ющенком.

За словами Кінаха, угодою передбачається організація спільного контролю за ходом виборів глави держави, дотримання в ході виборчої кампанії закону України "Про вибори президента України" і тверда протидія будь-яким зловживанням виборчим законодавством.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування