Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фракції Януковича, Тігіпка і Медведчука доводять безглуздість парламенту?

Вівторок, 21 вересня 2004, 18:47
Постпред президента у Верховній Раді Олександр Задорожний вважає, що в ситуації, коли немає стабільної політичної більшості, робота парламенту безглузда.

Про це він заявив журналістам у вівторок, коментуючи неголосування фракцій СДПУ(о), "Трудова Україна" і "Регіони України" по законопроектах, внесеним до порядку денного.

"Ми неодноразово говорили, що в тій ситуації, коли немає переконливої політичної більшості, робота Верховної Ради втрачає сенс", - підкреслив Задорожний.

Разом з тим постпред відзначив, що стосовно позиції фракцій у зв'язку з відмовою брати участь у голосуванні, необхідно запитувати в представників цих фракцій.

Відповідаючи на питання, чому три фракції не голосують під час розгляду в парламенті соціально-економічних законопроектів, Задорожний сказав: "Я не думаю, що вони (закони) настільки важливі в тій ситуації, що склалася в залі".

Як повідомлялося, у вівторок депутати, які входять до фракції СДПУ(о), "Трудова Україна" і "Регіони України" не беруть участь у голосуванні, хоча присутні в залі.

Ці фракції входять до парламентської більшості.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

У трудовиків, СДПУ(о) і регіонів відібрали картки. Литвин закликав до непокори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування