Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Супернику "Динамо" римській "Ромі" зарахували поразку 0:3

Вівторок, 21 вересня 2004, 19:01
Італійській футбольній команді "Рома" зарахували технічну поразку з рахунком 0:3 у матчі першого туру Ліги Чемпіонів з київським "Динамо".

Таке рішення прийняв у вівторок дисциплінарний комітет УЄФА, який засідав по факту інциденту, який стався у минулу середу під час гри "Рома" – "Динамо" (Київ).

Окрім того, зазнав покарання й стадіон у Римі, на якому проходила гра. За вироком дисциплінарного комітету УЄФА два матчі "Роми" у Лізі чемпіонів на "Олімпіко стадіон" пройдуть без глядачів.

Нагадаємо, що головному арбітру гри "Рома" – "Динамо" шведу Андресу Фріске було завдано травми. Її наніс один з вболівальників римського клубу, що розбив йому чоло, кинувши монету чи запальничку із трибун під час перерви.

Як пізніше було повідомлено, головний арбітр вирішив не продовжувати матч через те, що на стадіоні не дотримуються заходів безпеки.

Його також підтримали асистенти арбітра та четвертий рефері. Перший тайм цієї гри закінчився з рахунком 0:1 на користь "Динамо". Гол на 29-ій хвилині забив Гавранчіч.

Також додамо, що епізод з травмою рефері стався після вилучення Мексеса, який вдарив по нозі після свистка по завершенні першого тайму динамівця Верпаковскіса.

При винесенні рішення про зарахуванні "Ромі" технічної поразки члени дисциплінарного комітету керувалися статтею регламентної норми УЄФА 7.02, у якій сказано: "Якщо за провиною клубу гра не може відбутися чи не може бути проведена повністю, контрольно-дисциплінарний комітет може оголосити матч таким, що не відбувся, чи дискваліфікувати клуб, через який ця зустріч не відбулася.

Отже, після матчів першого туру Ліги Чемпіонів київське "Динамо" й німецький "Байер" з трьома очками очолюють турнірну таблицю групи В.

"Чемпіон"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...