На честь Януковича у Вірменії назвуть майдан

Вівторок, 21 вересня 2004, 19:14
Жителі міста Спітак (Вірменія) пропонують назвати один з майданів міста на честь прем'єр-міністра України Віктора Януковича.

Про це повідомив народний депутат України, член фракції політичної партії "Трудова Україна" Нвер Мхітарян у вівторок у Києві під час конференції на тему "Проблеми удосконалення міжетнічних відносин в Україні".

Проведення цієї конференції ініціювала Всеукраїнська асоціація громадських організацій "Союз вірменів України".

За словами Мхітаряна, така ініціатива пов'язана з тим, що у свій час особисто Янукович брав участь у відновленні зруйнованого землетрусом Спітака і за це був нагороджений медаллю "За відновлення Вірменії".

На конференції було прийнято резолюцію, у якій заявлено, що Всеукраїнська асоціація громадських організацій "Союз вірменів України" підтримує кандидата в президенти України Януковича.

Крім того, у резолюції йдеться, що дана організація звертається до національно-культурних, громадських об'єднань України із закликом "продемонструвати необхідне усвідомлення власних інтересів і високу відповідальність свого політичного вибору, зробивши його на користь стабільності, компетентності, процвітання".

На конференції керівник штабу Януковича Сергій Тігіпко зазначив, що Янукович є тією кандидатурою, яка не поділить ще більше Україну на Схід і Захід.

Він зазначив, що позиція Януковича з міжетнічних питань є зваженою, оскільки він "виховувався у Донецькому регіоні, який є багатонаціональним за своїм складом".

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування