Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Кучми вимагають покарати коментаторів отруєння Ющенка

Середа, 22 вересня 2004, 11:29
Верховна Рада підтримала запит депутата з "Нашої України" Володимира Яворівського до Леоніда Кучми щодо висловлювань працівників адміністрації президента про отруєння Віктора Ющенка.

Назву запита зачитав спікер Володимир Литвин: "щодо цинічних коментарів заступника глави адміністрації президента Василя Базіва щодо причин отруєння Віктора Ющенка, які свідчать про моральний рівень керівництва АП".

Як відомо, запити до президента треба підтримувати голосуванням у залі. За направлення цього запиту виступили 228 депутатів при необхідних 226.

Також було спрямовано запит групи депутатів-членів "Регіони України" Колоніарі та інших до міністра охорони здоров’я щодо надання офіційної інформації про стан здоров’я кандидата у президенти Ющенка.

Крім того, до президента Кучми було направлено запит Андрія Деркача щодо забезпечення гарантій на свободу слову та невтручання в діяльність ЗМІ та депутатів.

Запит підтримали 249 депутатів. Аналогічний запит Деркача було направлено Володимиру Литвину як голові спеціальної комісії парламенту по дотриманню законодавства на виборах.

Крім цього, було направлено запит Деркача до низки комітетів Верховної Ради щодо бездіяльності Генпрокуратури за фактом протиправних дій СБУ у перешкоджанні журналістам та працівникам ЗАТ "Інформаційно-видавнича група "Телеграф".

Крім того, депутат із БЮТ Григорій Омельченко направив запит прес-секретарю Януковича Ганні Герман із приводу "невідкладного надання копій судових рішень та інших документів щодо колишніх судимостей та вчинення злочинів прем’єром Януковичем".

Також було направлено запит депутата-нашоукраїнця Миколи Томенка до генпрокурора Васильєва щодо переривання трансляції на каналі УТ-1 програми із виступом Юлії Тимошенко.

"Українська правда"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: