Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко і Кінах протистоятимуть боям без правил разом

Середа, 22 вересня 2004, 11:33
Кандидати у президенти Віктор Ющенко та Анатолій Кінах сьогодні зранку підписали угоду про чесні вибори.

Про це повідомляє персональний сайт Віктора Ющенка

У ній вони домовилися "об'єднати свої зусилля з організації всіма законними методами спільного контролю за проведенням виборів та забезпечити координовані дії при виявленні порушень Закону "Про вибори президента України" чи можливих провокацій упродовж усієї кампанії".

Кандидати у президенти також домовилися налагодити чітку взаємодію членів виборчих комісій та офіційних спостерігачів і здійснювати координацію при забезпеченні контролю за порядком голосування на дільницях та обмінюватися інформацією про результати паралельного підрахунку голосів.

Штаби кандидатів також узгоджуватимуть зусилля щодо контролю за ходом голосування на закордонних виборчих дільницях.

Коментуючи угоду Ющенко і Кінах підкреслили, що "розглядають виборчі перегони виключно як змагання програм і ідей, а не бої без правил". Вони заявили, що ніколи не дозволять собі використовувати брудні методи ведення виборчої кампанії та "чорного піару".

"Ми повинні бути єдиними в одному - доля українських виборів залежить від українського народу. Народ повинен зробити свій вибір свідомо і його думкою не можна маніпулювати", - наголосив Віктор Ющенко.

У серпні Віктор Ющенко підписав відповідну угоду з кандидатом у президенти Олександром Морозом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування