Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВАСИЛЬЄВ РОЗПОВІВ ПРО МЕНЮ ЮЩЕНКА І ПОРАДИВ ЙОМУ МОВЧАТИ

Середа, 22 вересня 2004, 16:37
Генпрокурор Геннадій Васильєв критикує лідера "Нашої України" Віктора Ющенка за передчасні висновки щодо свого отруєння і недовіру до слідства.

"Віктор Андрійович заявляє, що не довіряє Генпрокуратурі. Виникає питання – а собі він довіряє?", - сказав Васильєв на прес-конференції в Києві.

"В історії хвороби записано, що їв раків, їв арбуз, їв суші – риба відомо яка... Після отруєння їв сало, пив кумис... На п'ятий день поїхав до Австрії. Повертається з іншим обличчям. Так кому він довіряє? Чому все так?", - сказав Васильєв.

"Ми повинні розібратися!", - сказав Васильєв.

Генпрокурора здивувало, чому в історії хвороби в Україні не відображено те, що було встановлено в Австрії.

Також Васильєв здивований реакцією австрійських мас-медіа. "Тут є питання, чому так прореагувала австрійська преса. І це треба дослідити".

Він сказав, що слідство по отруєнню Ющенка передано до СБУ. "Ми уже зв'язувалися з Австрією, туди поїдуть наші працівники", - додав генпрокурор.

Васильєв також повідомив, що оскільки вже встановити причини отруєння безпосередньо у Ющенка неможливо, це будуть робити за результатами взятих раніше аналізів.

"Виходячи з його зовнішнього вигляду, щось відбулося. Але що? Давати оцінки ранувато. Тим більше самому Ющенку", - додав Васильєв.

Васильєв пообіцяв також співпрацювати зі слідчою комісію Верховної Ради.

На питання, чи правда, що в день отруєння Ющенко вечеряв із першим заступником голови СБУ Володимиром Сацюком, Васильєв сказав: "Мені про це нічого невідомо".

"Українська Правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування