ТІГІПКО ВИЗНАВ: ПІДНЯТТЯ ПЕНСІЙ – ЦЕ ПІАР-ХІД

Четвер, 23 вересня 2004, 11:59
Керівник виборчого штабу кандидата у президенти Віктора Януковича Сергій Тігіпко називає передчасними обвинувачення влади у спробах замаху на кандидата на посаду глави держави Віктора Ющенка.

"Ви знаєте, я б не хотів робити з цього політики. Мені здається, що тут обвинувачення влади є передчасними, з точки (зору) політтехнології", - сказав він журналістам у четвер у Києві.

Відповідаючи на прохання прокоментувати звинувачення влади у спробі отруїти Ющенка, Тігіпко закликав розібратися, "хто більше від цього втрачає". "Я вважаю, тільки представники влади. Я як керівник штабу це добре розумію", - підкреслив він.

Тігіпко пояснив, що за останніми даними соцопитувань різниця в рейтингах двох кандидатів у президенти складає 4,5% на користь Ющенка.

"Це 4,5% перед тим, як ми піднімаємо зарплату лікарям, піднімаємо пенсію досить серйозно, і досить серйозно погашаємо заборгованість Ощадбанку. І ми добре розуміємо, що ми одержуємо досить серйозне зростання. Не може 11,5 млн. пенсіонерів і інвалідів не відреагувати на це, тому що для багатьох з них це буде подвоєнням тих грошей, що вони одержують", - підкреслив він.

"Навіщо нам це (спроби замаху) робити, якщо знаємо, що той же Кучма програв Кравчуку (на президентських виборах 1994 року) у першому турі близько 5%, а в другому - виграв", - заявив Тігіпко.

Говорячи про стан здоров'я Ющенка, Тігіпко порадив його штабу дати можливість кандидату небагато відпочити, "а не завантажувати його до такого ступеню, що йому фізично важко".

Тігіпко не став коментувати відставку міністра оборони Євгенія Марчука, пославшись на недостатню поінформованість.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Все про отруєння Ющенка

Віктор Ющенко: Убивця – це влада!

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування