КОНОНОВ ЗНІМАЄТЬСЯ З ВИБОРІВ ЧЕРЕЗ ГРОШІ

Четвер, 23 вересня 2004, 13:48
Кандидат у президенти, лідер Партії зелених Віталій Кононов заявив, що припиняє участь у виборчій кампанії.

На прес-конференції в четвер у Києві він пояснив своє рішення рекомендацією партії. "Я солдат партії, тому знімаю свою кандидатуру", - сказав Кононов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Пояснюючи рішення партії, він повідомив, що на даному етапі вона виконала своє завдання. "Ми розглядаємо президентську гонку, як початок кампанії 2006 року й усе, що хотіли відробити на цих виборах, ми зробили", - підкреслив Кононов.

Ще одною причиною такого рішення партії Кононов назвав неможливість погасити банківський кредит у розмірі 500 тис. грн., які вони були змушені взяти в банку, щоб внести в ЦВК заставу для участі в президентській кампанії.


Таким чином, Кононов стане другим кандидатом, що іде з передвиборчої боротьби. Раніше від участі в кампанії відмовився лідер Партії реабілітації народу України Григорій Черниш.

На початку було зареєстровано 26 кандидатів у президенти.

Як повідомлялося, 24 липня з'їзд Партії зелених України ухвалила рішення висунути кандидатом на посаду президента лідера партії Віталія Кононова.

54-літній лідер ПЗУ Кононов брав участь у президентських виборах 1999 року. З 13 кандидатів у нього був 12-й результат (76 832 голосу виборців, або 0,29%).

Він є одним із засновників ПЗУ, зареєстрованої 24 травня 1991 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування