Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович забув побажати Ющенку одужання, але попросив не політизувати

Четвер, 23 вересня 2004, 19:36
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович радить не політизувати питання з отруєнням Ющенка.

Про це він сказав в інтерв'ю Українській службі Бі-Бі-Сі

"Про це повинні сказати фахівці. Перш за все пан Ющенко повинен надати прозору, достовірну інформацію. І на основі цієї прозорої, достовірної інформації фахівці зроблять висновки щодо цієї ситуації. На мій погляд, це дуже погано, коли людина втрачає здоров'я, і ми ні в якому разі не повинні цього допускати", - сказав Янукович.

"Але про це повинні сказати фахівці. І зараз занадто політизувати це питання я б не став, поки ми не отримаємо достовірної інформації. Зараз працюють і медичні працівники, і правоохоронні органи в цьому напрямку для того, щоб дати відповідь. І щоб вона була дійсно фаховою", - зазначив він.

На запитання, чи вважає він нинішню кампанію чесною й прозорою, Янукович сказав, що були "дрібні помилки".

"Дрібні порушення виникають під час кожної передвиборчої кампанії. Але ця передвиборча кампанія, вона проходить більш жорстко, вона проходить більш принципово", - сказав Янукович.

"Нові технології, на жаль - брудні технології, ті, які Україна ніколи не знала, вони зараз є в Україні. Але ми повинні через це пройти, і я впевнений, що це буде своєрідне очищення суспільства, і після виборів країна буде вже більш демократичною, буде більш зрілою демократією", - додав він.

При цьому він зазначив, що відчуває себе впевнено у цій кампанії, оскільки вже другий рік економіка України має "значне зростання".

"Крім того, нам удалось значно покращити соціальні показники. І мені також дає впевненість мій досвід життєвий і досвід керівника. На минулих посадах мені також удавалось все, що я намічав, все, що я планував, все, що я обіцяв", - сказав Янукович.

Він зазначив, що зараз займається передвиборчою кампанією настільки, наскільки і дозволяє можливість працювати прем'єр-міністром і займатись передвиборчою кампанією.

На питання, яке майбутнє він пропонує для України, Янукович сказав: "Я хотів би бачити Україну сильною й могутньою державою, в якій би жили щасливі люди. Я впевнений, що українці здатні це зробити, і я зроблю все для того, щоб це сталося найближчим часом".

Читайте все про отруєння Ющенка

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування