Ющенко показав Бурджанадзе свого сина Тараса

Четвер, 23 вересня 2004, 23:11
У середу ввечері відбулася неофіційна зустріч Віктора Ющенка та спікера грузинського парламенту Ніно Бурджанадзе, де вони обговорили політичну ситуацію в Грузії та Україні.

Ющенко та Бурджанадзе підкреслили, що вони дуже раді зустрічі, "тому що цінують спілкування та співпрацю одне з одним", повідомляє сайт лідера "Нашої України".

Після зустрічі Ющенко познайомив Бурджанадзе з усією своєю родиною, у тому числі і з шестимісячним сином Тарасом. Бурджанадзе сказала, що вона теж має двох синів і що дуже цінує хвилини, які з ними проводить.

Як повідомляє сайт Ющенка, його самопочуття значно покращилося, візуальних ознак хвороби помітно поменшало, Ющенко перебуває у хорошій фізичній формі та чудовому настрої.

Бурджанадзе побажала йому якнайшвидше одужати.

У четвер вдень під час спілкування з журналістами Бурджанадзе сказала про отруєння Ющенка: "Те, що створено комісію з розслідуванням отруєння Віктора Ющенка – це позитивний факт".

"Тому що якщо дійсно це було отруєння – це треба розслідувати. І покласти цим діям край. Це обурливо і такого в цивілізованій країні бути не повинно", - додала Бурджанадзе.

На питання про вибори президента Бурджанадзе сказала: "Сам український народ і вирішить, що потрібно".

Вона знаходиться в Києві на установчих зборах парламентської асамблеї ГУУАМ.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування