Януковича закидав молодик із його прихильників?

П'ятниця, 24 вересня 2004, 13:45
Центральний штаб Ющенка заявляє, що його прихильники не мають жодного відношення до інциденту в Івано-Франківську під час візиту до області Януковича.

Будь-які спроби прив’язати активістів Ющенка до цього інциденту є черговою "брудною" технологією влади, ідеться у повідомленні.

Керівник Івано-Франківського штабу Віктора Ющенка, мер міста Зіновій Шкутяк заявив, що "на зустрічі в аеропорту прем’єра зустрічали три групи: офіційна делегація на чолі з ректором Прикарпатського університету паном Коненком, так звані прихильники Януковича, завезені з Києва з посвідченнями працівників Кабміну, за якими міліція перепускала в охоронну зону.

Третьою групою, яка була відрізана міліцейським кордоном, була молодь, яка вигукувала "Ющенко!" і тримала прапори".

При виході прем’єра з автобусу невідома молода людина з групи його прихильників кинула в прем’єра яйцем, після чого Януковича накрила охорона, занесла в автомобіль і відвезла в обласну лікарню. "Яйцеметателя" ніхто не знає", - заявив Шкутяк.

Він не виключає того, що це може бути "розробленим сценарієм команди Януковича".

Керівник виборчого штабу Віктора Ющенка на Львівщині Петро Олійник теж назвав звинувачення "Нашої України" у нападі на Януковича надуманими.

"Мені смішно, коли представників "Нашої України" звинувачують у нападі на Януковича. Адже в Івано-Франківській області, де Ющенко має 80-90% підтримки, абсолютно непотрібно цього робити", - заявив він Західній інформаційній корпорації.

На думку народного депутата, інцидент в Івано-Франківську "швидше за все, є дрібною самопровокацією технологів Януковича".

"На фоні того, що сталося з Віктором Ющенком, потрібно було показати, мовляв, і на кандидата від влади чинять замах: нібито - "нас також б’ють", - наголосив Олійник.

Народний депутат розглядає ще варіанти інциденту в Івано-Франківську:

"Можливо, просто хтось з екзальтованої публіки кинув у Віктора Януковича яйце, тобто, людина взагалі не розуміє, що вона робить, а охорона взагалі не спрацювала, не забезпечивши належних засобів безпеки".

Керівник штабу Януковича у Львівській області Юрій Кріль назвав печерною дикістю, зазначивши, що саме такі "чесні" технології використовують їх опоненти.

"Я б не ставив в один ряд справу про отруєння Ющенка і сьогоднішній замах. Перше питання дуже складне – ведеться слідство, створено комісії щодо розслідування, в тому числі й у Верховній Раді. Тобто, цей процес тривалий".

"А сьогоднішній інцидент – це факт. Зараз прем’єр перебуває в реанімаційному відділенні обласної клінічної лікарні Івано-Франківська", - заявив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
21:57
оновленоУ частині областей оголошували повітряну тривогу. У Конотопі та Сумах чули вибухи
Усі новини...