Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Васильєв відповів Морозу, що той сам аморальний

П'ятниця, 24 вересня 2004, 16:18
Генеральний прокурор Геннадій Васильєв відкидає обвинувачення лідера Соцпартії Олександра Мороза в тому, що його висловлювання про отруєння Віктора Ющенка мали іронічний характер.

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури.

Прес-служба наводить слова Васильєва, сказані на прес-конференції.

"В історії хвороби зі слів пацієнта записано: перед тим, як йому стало погано, їв кавун, раків, суші, а через кілька днів після отруєння їв сало, пив кумис. Уже на п'ятий день він поїхав в Австрію і повернувся з таким обличчям", - передає прес-служба слова Васильєва.

Прес-служба повідомила, що основними питаннями, висловленими Васильєвим, були питання про те, що сталося в Австрії й у чому причина хвороби кандидата в президенти.

"А якщо деяких цікавлять не відповіді на ці питання, а тільки розкручування політичних пристрастей, то це дійсно цинічно й аморально", - сказано в повідомленні прес-служби.

У повідомленні також сказано, що Васильєв щиро співчуває з приводу того, що сталося з Ющенком, і бажає йому якнайшвидшого одужання.

Як повідомляло агентство, у четвер, 23 вересня, Мороз заявив, що висловлювання Васильєва про те, що їв Віктор Ющенко, мали іронічний характер.

Генпрокуратура передала кримінальну справу, порушену за фактом отруєння Ющенка, для розслідування в СБУ. Васильєв закликав політиків не робити поспішних висновків у цій справі і набратися терпіння.

Виступаючи в Раді 21 вересня, Ющенко обвинуватив владу у своєму отруєнні. Він також різко розкритикував лідера СПУ Мороза за коментарі свого отруєння.

Рада створила тимчасову слідчу комісію для розслідування обставин отруєння Ющенка.

Відповідно до повідомлення керівника виборчої кампанії Ющенка Олександра Зінченка, австрійські лікарі установили, що в Ющенка гострий панкреатит з великою кількістю ускладнень.

Зараз стан Ющенка стабільний.

Українські новини

Читайте також все про отруєння Ющенка

Мороза з Ющенком хотіли посварити мас-медіа?

ВАСИЛЬЄВ РОЗПОВІВ ПРО МЕНЮ ЮЩЕНКА І ПОРАДИВ ЙОМУ МОВЧАТИ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування