Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор каже, що Янукович отримав каменем, а Тігіпко, що акумулятором

П'ятниця, 24 вересня 2004, 18:02
Дмитро Романюк, затриманий за "теракт" проти Віктора Януковича, кинув у прем'єра сирим яйцем.

Про це заявив його батько Михайло Романюк у своєму зверненні до прем'єр-міністра Віктора Януковича, повідомляє прес-служба Ющенка

"Сьогодні, 24 вересня 2004 року мені стало відомо, що мого сина Романюка Дмитра, студента Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника затримано на вул. Шевченка у м. Івано-Франківську під час зустрічі кандидата у президенти України Віктора Януковича, звинувачуючи його в тому, що нібито він кинув у бік Януковича сире яйце", -говориться в зверненні.

"Мій син має 17 років, він дуже емоційний і вразливий, однак ні я, ні він не є членом жодної із партій або молодіжних організацій. Якщо він і вчинив такі дії, то це можливо тільки у стані сильного емоційного збудження", - зазначає батько Романюка.

"Я впевнений, що правоохоронні органи розберуться у даній ситуації і не будуть в жодному разі звинувачувати мого сина у якихось політичних провокаціях. Якщо цей факт мав місце, я особисто прошу вибачення у Віктора Федоровича Януковича", - говориться у зверненні.

У той же час під час чат-конференції в "Телекритиці" керівник передвиборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко повідомив, що в прем'єра влучили акумулятором від телекамери.

Тігіпко заявив, що зараз загрози життю прем`єра немає, але він досі знаходиться в лікарні.

Губернатор Івано-Франківщини Михайло Вишиванюк повідомив на прес-конференції, що у Віктора Януковича влучили двома каменями, повідомляє місцева інформагенція ПІАР

Один камінь потрапив у голову, інший – у груди. Прем’єр отримав больовий шок. Кілька хвилин назад Віктор Янукович відлетів з Івано-Франківська, зазначив він.

Губернатор також повідомив, що прем’єра госпіталізують у Феофанію.

Окрім цього, Вишиванюк не виключив можливості своєї відставки у зв'язку з інцидентом.

Читайте також:

Операція "Яєшня", або "Теракт" проти Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування