З Януковичем не відбулось паталогічних змін

П'ятниця, 24 вересня 2004, 19:04
Патологічних змін кісток черепа, головного мозку, шийного хребта та грудної клітки у прем'єра Віктора Януковича після нападу на нього в Івано-Франківську не виявлено.

Такий висновок лікарів щодо стану здоров'я Януковича оприлюднив сайт Кабміну

"Доставлений до приймального покою Івано-Франківської обласної клінічної лікарні пацієнт Віктор Федорович Янукович скаржився на головний біль, загальну слабкість та запаморочення. Порушень життєво-важливих функцій (органів дихання, кровообігу) не було, - говориться у висновку.

Янукович був госпіталізований у відділення інтенсивної терапії, оскільки, із слів оточуючих, втрачав свідомість.

У відділенні прем'єру був організований консілярний огляд нейрохірургами, кардіологами, анестезіологами. Проведено всі амбулаторні функції та інструментальні обстеження, постійний моніторинг життєво-важливих функцій.

Лікарі зазначають, що у процесі спостереження стан хворого залишався стабільним. Однак хворий скаржився на біль потиличної ділянки голови та на біль у ділянці грудної клітки.

Через це було проведено комп’ютерну томографію голови, шиї та грудної клітки.

"Патологічних змін із боку кісток черепа, головного мозку, шийного хребта та грудної клітки не виявлено. Після серій функціональних досліджень органічних змін серця і магістральних судин не виявлено. Результати лабораторних досліджень крові теж без патологічних змін", - сказано у висновку лікарів.

"Зважаючи на відносно стабільний стан хворого протягом 6-ти годин спостереження та на підставі проведених обстежень, хворий виписаний з відділення інтенсивної терапії під нагляд довіреного лікаря", - зазначив завідувач відділення інтенсивної терапії Івано-Франківської обллікарні Ігор Пулик.

Читайте також:

Операція "Яєшня", або "Теракт" проти Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування