Тігіпко обіцяє показати, як Янукович тримає удар. Зінченко вимагає вибачень

П'ятниця, 24 вересня 2004, 19:29
Керівник виборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко вважає напад на Януковича в Івано-Франковську провокацією не тільки проти Ющенка, але і проти самих виборів президента.

"Ми не виключаємо, що івано-франківська провокація покликана дискредитувати не лише Ющенка, але й взагалі виборчий процес та його основних учасників", - сказав Зінченко.

"У цій справі очевидно стирчать вуха людини з Банкової, яка не бачить собі місця ані в Україні Ющенка, ані в Україні Януковича", - додав Зінченко.

"Напад" на Януковича в Івано-Франківську – це ще одна ланка в ланцюгу антиющенківських провокацій", - сказав Зінченко.

Він додав, що ці події – "цілеспрямована провокація проти Віктора Ющенка, яка розгорталася за вже давно відкатаною схемою".

Зінченко назвав Івано-Франківські події наступним ланцюгом після провокацій УНА з фашистською символікою, подій в день висунення Ющенка кандидатом в президенти на Співочому полі, вибухів на троєщинському ринку.

Коментуючи заяву Януковича, який звинуватив у цих подіях оточення Ющенка, Зінченко сказав: "Прикро, що він озвучує текст із чужого сценарію. За два роки роботи на чолі уряду вже слід було б навчитися діяти самостійно, на свій розсуд".

Олександр Зінченко вважає, що для Януковича було б доречно "вибачитися перед Ющенком за свої висловлювання хоча б з огляду на те, що батько втягнутого в провокацію студента вже заявив про непричетність членів цієї родини до будь-яких партій".

У повідомленні також зазначається, що Зінченко співчуває Януковича.

У свою чергу керівник штабу Януковича Сергій Тігіпко сказав, напад на Януковича здійснили "радикально налаштовані націоналістичні елементи, що підтримують одного з кандидатів, який рішуче не відмежувався від них".

"Подібна зневага до суспільної моралі та відверто терористичні методи у виборчій кампанії, які мали місце в Івано-Франківську, абсолютно неприпустимі й повинні отримати гнівний людський осуд", - додав Тігіпко.

"Повірте, наш кандидат уміє тримати удар - також і у прямому значенні цього слова. І ви у цьому ще пересвідчитеся".

Тігіпко зазначив, що під час виборів "не можна переходити межу людяності". "Вважаю, що таку межу почали переходити, коли перевели у політичну площину питання стану здоров'я Віктора Ющенка", - ідеться у заяві Тігіпка.

"Українська Правда"

Читайте також:

НЕУШКОДЖЕНОГО ЯНУКОВИЧА ПОКАЗАЛИ ПО ТБ. ВІН ЗВИНУВАТИВ "ВОЖДІВ ЮЩЕНКА"

Губернатор каже, що Янукович отримав камнем, а Тігіпко, що акумулятором


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування