Ющенко й Тимошенко не віддадуть Зінченка "біснуватим" Медведчука

Понеділок, 27 вересня 2004, 11:12
Лідери коаліції "Сила народу" Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко закликають СДПУ(о) припинити інформаційну атаку проти віце-спікера парламенту Олександра Зінченка.

Про це йдеться у їх спільній заяві, поширеній у понеділок.

Коаліція "Сила народу" заявляє, що "намагання оточення Медвечука-Суркіса розмовляти з представниками демократичної опозиції мовою залякування є безумовною ознакою того, що жодних інших аргументів, окрім інформаційного, фізичного та морального кілерства, у нинішньої влади не залишилося".

"Відчуваючи свій близький кінець і безсилля перед невідворотністю перемоги на виборах Віктора Ющенка, керівництво СДПУ(о) в останніх конвульсіях зводить рахунки з тими, хто знайшов у собі сміливість і мужність відійти від злочинної влади і стати на бік демократичних сил", - вважають лідери коаліції.

На їх думку, отруєння Віктора Ющенка, брудна кримінальна змова проти Юлії Тимошенко, а тепер ще й брутальна дискредитаційна кампанія проти Олександра Зінченка доводять, що влада почала реалізувати план "поіменного" фізичного та психологічного знищення лідерів опозиції.

За словами лідерів "Сили народу", зокрема, СДПУ(о) не може пробачити Зінченку "порядності і принциповості", який порвав із "біснуватим середовищем Медведчука-Суркіса".

"Розуміючи, що сьогодні-завтра в Україні з‘являться сотні і тисячі послідовників мужнього кроку Олександра Зінченка, СДПУ(о) із піною на губах прагне влаштувати показову акцію інформаційної страти", - зазначають лідери коаліції.

"СДПУ(о) не має ані морального, ані політичного права переслідувати Олександра Зінченка, а тим більше говорити про його зміщення з посади віце-спікера, що за квотою наче б то належить есдекам. Поверніть спочатку захоплені і розорені вами заводи і фабрики, підприємства та організації, які "за квотою" належать народу України, державі", - говориться в заяві.


Читайте також:

ЗІНЧЕНКО СТАВ НАЧАЛЬНИКОМ КОАЛІЦІЇ ЮЩЕНКА І ТИМОШЕНКО

СУРКІС РОЗПОВІВ, ЩО ВИДІЛЯВ ЗІНЧЕНКУ НА ЛІКУВАННЯ $25 ТИСЯЧ



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування