Кірпа дозволив антирекламу Ющенка, де він перевтілився у "дядю Сема"?

Понеділок, 27 вересня 2004, 12:37
В поїздах та електричках "Укрзалізниці" з’явились агітаційні плакати провокаційного змісту, які порушують виборче законодавство і спрямовані проти кандидата Віктора Ющенка.

Довірена особа Віктора Ющенка в загальнодержавному окрузі Микола Катеринчук стверджує, що плакати "містять заклики до громадянської війни та розпалення міжнаціональної ворожнечі".

За його словами, гасла на плакатах порушують закон про вибори президента, передає прес-служба Центрального штабу Ющенка.

"Ми звернемося до Генпрокуратури з запитом щодо перевірки факту розповсюдження таких плакатів, а також щодо з’ясування, хто є їх замовником, за які гроші вони виготовляються", -сказав Катеринчук.

"Ми вимагаємо, щоб Генпрокуратура вирішила питання про порушення кримінальної справи", - заявив Микола Катеринчук.

Плакат, про який йде мова, стилізований під американський плакат із зображенням "дяді Сема", який мобілізує молодь вступати в армію.

На плакаті Ющенко зображений у шапці-циліндрі із зірками американського прапору.

У Ющенка витянута вперед права рука. Замість слів з американського плакату "I want you for US Army" під зображенням Ющенка містяться слова "Ти готовий до громадянської війни?"

Нагадаємо, що протягом виборчої кампанії на телеканалах "Інтер" та "1+1" була розміщена антиющенківська реклама, де він зображений американським ковбоєм.

Читайте також:

На отруєння Ющенка "Інтер" прореагував антирекламою у стилі вестерн

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування