КУЧМА ДУШИТЬ ЯНУКОВИЧА В СЛОВЕСНИХ ОБІЙМАХ

Понеділок, 27 вересня 2004, 14:03
Президент України Леонід Кучма виступив на підтримку Кабінету міністрів Віктора Януковича, назвавши його урядом "конкретних дій".

Про це він заявив, виступаючи в понеділок на торжествах з нагоди 70-річчя ЗАТ "Новокраматорський машинобудівний завод" у Краматорську, Донецькій області.

Кучма відзначив, що уряд фактично вже приступив до "масштабної програми глибоких соціальних перетворень", що стосується зростання розміру пенсій, підвищення життєвого рівня найменш соціально захищених шарів населення, а також медицини, утворення і житлового будівництва.

"Щоб цілком реалізувати намічене, Україні необхідні, насамперед, соціальна згода і суспільний спокій".

"У зв'язку з цим усі ми повинні сказати рішуче "ні" тим політикам, що прагнуть за будь-яку ціну досягти влади. Українському народу це не потрібно", - сказав він.

"До влади мають прийти люди налаштовані, у першу чергу, на конструктивізм, наполегливу і кропітку роботу, спрямовану на розвиток і зміцнення нашої держави", - підкреслив президент.

"Мені імпонує в зв'язку з цим уряд Януковича, кожен крок якого переконує усіх нас у тому, що цей уряд не популістських обіцянок, від яких ні холодно, ні жарко, а уряд конкретних дій".

"Уряд, який знає, що, і, головне, як потрібно робити, щоб реалізувати поставлені цілі", - додав глава держави.

Президент знову відзначив, що в нього створюється враження щодо всіх кандидатів у президенти "як самодержців з необмеженими повноваженнями".

"Такі обіцянки (кандидатів), які розсудливі люди все це прекрасно розуміють, але багато хто на цьому і попадуться", - сказав Кучма, підкресливши: "Не треба пустопорожніх обіцянок, а потрібна кропітка робота. Тоді буде результат".

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування