Герман наполягає, що в Януковича влучили важкі предмети

Понеділок, 27 вересня 2004, 14:08
Прес-секретар Віктора Януковича Ганна Герман продовжує наполягати, що під час візиту до Івано–Франківська у нього полетіли важкі предмети.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Львівській газеті"

При цьому Герман зазначила, що предметів було декілька. На запитання, чому спочатку після інциденту, вона надавала різним інформагентствам доволі суперечливі дані, прес-секретар сказала, що повідомила те, що розказали правоохоронці, бо її поруч не було.

Коментуючи свої ж слова в ефірі "5-го каналу", що факт нападу на Януковича в Івано-Франківську "є провокацією проти Віктора Ющенка", Герман сказала, що обмовилася й мала на увазі, що це провокація проти Віктора Януковича.

Вона повідомила, що зараз стан Януковича нормальний і не виключила, що він здійснить повторну поїздку до Івано-Франківська.

"Прем’єр розуміє, що це лише певні прояви екстремістських настроїв, а Галичина – поміркована, розумна, стримана, тут живуть толерантні люди. Але, на жаль, є й радикально налаштована молодь, яку підбурюють", - сказала вона.

"У всьому винуваті настрій істерії та нагнітання ситуації з неправдивою інформацією про прем’єра. ...А ви подивіться інтернет-сайти, "Українську правду" – наскільки вона необ’єктивна й подає неупереджену інформацію. Прем’єр підвищує пенсії, а вони ширять поміж людей чутки, що після виборів ті пенсії заберуть. Це провокаційні речі – і молоді люди піддаються", - заявила Герман.

Вона також звинуватила у необ'єктивності "5-го каналу", зазначивши, що "Інтер", "1+1" й УТ-1 "більш об’єктивні, ніж деякі видання та "5-й канал".

"Ті ЗМІ, які називаєте провладними, значно об’єктивніші за ті, які називають себе незалежними", - сказала прес-секретар Януковича.

"Газета" нагадала, що свого часу Янукович порадив Ющенкові не їздити в регіони, де підтримка "Нашої України" є мізерною, і запитала, чому ж тоді прем’єр поїхав у край, де його рейтинг є дуже низьким.

"Не знаю, що там радив колись прем’єр, оскільки тоді ще не працювала з ним. Коли не працювала з Януковичем, не все слухала, що він говорить. Я тепер слухаю все, що говорить прем’єр", - сказала Герман.

"Окрім того, Янукович вирушив до Івано-Франківська з робочою поїздкою, а не як кандидат. Це була буденна поїздка, в програму якої входило розв’язання проблем, зокрема, й економічних", - зазначила прес-секретар Януковича.

Читайте також усе про теракт проти Януковича


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...