Ющенко захищає Тимошенко від спроб поставити на коліна

Понеділок, 27 вересня 2004, 14:42
Віктор Ющенко заявив про підтримку Юлії Тимошенко та вважає її переслідування з боку російської прокуратури втручанням у внутрішні справи України.

Так, в понеділок Ющенко прокоментував оголошення Росією Тимошенко у розшук, що сталося після її неявки в Москву на допит у справі давання хабара російським офіцерам.

"Я заявляю про свою підтримку Юлії Тимошенко і розцінюю незаконне її переслідування як грубе втручання у внутрішні справи України, у виборчий процес та вимагаю негайно припинити всі беззаконня", - сказав Ющенко.

"Я розцінюю чергові репресії щодо Тимошенко як брутальну провокацію, спрямовану проти всіх опозиційних демократичних сил України та засуджую аморальні спроби влади залякати й принизити опозицію напередодні президентських виборів", - заявив Ющенко.

Він також сказав, що є зрозумілою причина цькування лідера БЮТ, і вона полягає у принциповій опозиційності Тимошенко до влади.

"Чисельні провокації проти опозиції, знущання над свободою слова в Україні, тиск, шантаж та залякування громадян, нехтування правами і свободами людини, прокурорський терор щодо Тимошенко, – все це засвідчує що можновладний режим задля збереження влади готовий до руйнування основ демократії в Україні та фізичного знищення опонентів", - вважає Ющенко.

Він також заявив, що "не дивлячись на ці провокації, нас не вдасться залякати, поставити на коліна, змусити відступити та здатися".

"Бо за нами правда, за нами – народ, за нами – перемога", - сказав Ющенко, про що передає прес-служба блоку Юлії Тимошенко.

"Українська правда"

Читайте також:

Тимошенко за 10 км від Росії, де її всі шукають

ТИМОШЕНКО ОГОЛОШЕНА В РОЗШУК. ЗА ФАЛЬШИВИМ ВІДЕО?

Тимошенко викликають до Росії через 90 мільйонів доларів

ПРОТИ ТИМОШЕНКО ГОТУЮТЬ ТЕРАКТ, І ВОНА ОБІЦЯЄ ВІДСТРІЛЮВАТИСЬ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування