Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тому що комедіант

Понеділок, 27 вересня 2004, 15:59
Схоже, оточення Януковича перейшло в опозицію не лише до здорового глузду, але і до всього оточуючого світу. Коли відео свідчить, що нічого, окрім яйця, в Януковича не влучило, його прес-секретар продовжує запевняти, що в нього поцілили "важкими предметами".

24 вересня інцидент з Януковичем в Івано-Франківську було показано у випусках новин інформаційного каналу "Євроньюс", який веде свої трансляції на семи європейських мовах: англійській, німецькій, французькій, іспанській, італійській, португальській та російській.

Уповільнені кадри, аналогічні до тих, які було показано на "5 каналі", зобразили українського прем`єра як поганого актора, який з деяким запізненням і неприродно повалився на землю після того, як в нього (в куртку з правого боку) влучили яйцем.

Відповідно до практики, яка склалася на "Євроньюс", кожна мовна редакція виробляє свій текст супроводу відеосюжету.

Французька редакція каналу, зокрема, зазначила, що "президентська кампанія в Україні набула сьогодні характеру справжньої комедії дельарте, у головній ролі якої виступив прем`єр-міністр Віктор Янукович: уражений предметом на виході з автобуса, який повалив його на землю, якщо не брати до уваги те, що цим предметом виявилося ... яйце".

"І як засвідчують кадри, зняті на відеокамеру, пройшов якийсь час між моментом, коли об міністра розбилося яйце і моментом, коли той "звалився", - зазначає французька "Євроньюс".

У свою чергу, англійська редакція "Євроньюс" дійшла до висновку, що "або курячі яйця в Україні особливо важкі, або в кампанії, яку характеризують брудні махінації, відбулося те, що політично відповідає удаваному падінню в штрафному майданчику".

Найбільш обережна у своєму коментарі, російська редакція каналу відзначила, що "згідно зі словами представників Віктора Януковича, в нього влучили важкі предмети – говорять про камені та акумулятор від телекамери".

Однак, навіть наші брати-слов'яни визнають – віднайти ці камені та акумулятор "на телекадрах не вдається".



Дивіться також відео, на якому видно, що нічого, окрім яйця, в Януковича не кинули

Читайте також:

Про бідних курей хто б хоч слово замовив...

Віктор Фьодоровіч Асісяй

Операція "Яєшня", або "Теракт" проти Януковича

Читайте всі подробиці "замаху" на Януковича тут


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування