Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко подасть на Януковича в суд за приписування яєць

Понеділок, 27 вересня 2004, 16:00
Прем'єр-міністр Віктор Янукович має особисто вибачитися за свої заяви про нібито причетність Віктора Ющенка до нібито нападу на нього, інакше лідер "Нашої України" подасть до суду.

Про це говориться в заяві довіреної особи Ющенка Миколи Томенка, поширеній його прес-службою.

Він також закликав вибачитись перед Ющенком прес-секретаря Януковича Ганну Герман-Стеців та народних депутатів Тараса Чорновола й Олександра Колоніарі.

"За участю названих осіб та телеканалів Медведчука розгорнулася дезінформаційна кампанія одразу у двох напрямках", - говориться в заяві Томенка.

"З одного боку, від народу приховується, що причиною знепритомніння та кількаденної хвороби прем’єр-міністра є влучення в нього курячим яйцем. Саме цей нестандартний випадок вони з трагічним виразом обличчя намагаються видати за "напад на Януковича", - зазначає довірена особа Ющенка.

"А по-друге, абсолютно безпідставно відповідальність за удаваний "напад" перекладають на Ющенка", - наголошує Томенко.

За його словами, "верхом цинізму є те, що емоційно-психологічну слабкість прем’єра Януковича його команда намагається втопити в наклепницькій кампанії проти Ющенка. Але ще більшим цинізмом є використання цього інциденту Януковичем та його людьми для роздмухування міжнаціональної ворожнечі, чим, до речі, протизаконно займаються українські та російські телеканали...."

"Якщо людина злякалася яйця, то до чого тут націоналізм?" – резюмував депутат й наголосив: якщо Янукович не вибачиться, Ющенко залишає за собою право подати позов до суду.

Водночас Томенко засудив дії студента, який кидав яйце в Януковича й заважав тому спілкуватися з виборцями.

Читайте також все про "яєчний теракт проти Януковича"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування