Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко визнали сексуальнішою за Памелу Андерсон

Понеділок, 27 вересня 2004, 20:16
Депутат Юлія Тимошенко потрапила у двадцятку найсексуальніших жінок світу за версією українського видання чоловічого журналу FHM.

Як пише львівська газета "Поступ", Тимошенко посіла 19 місце у загальному рейтингу, і третє – серед представниць України.

Тимошенко перегнали лише володарка титулів "Міс Україна" та Miss American Dream Олександра Ніколаєнко і відома естрадна співачка Ані Лорак.

Тимошенко обійшла таких відомих жінок світу, як Шерон Стоун, Кайлі Міноуг, Ума Турман, Сандра Баллок, Памела Андерсон та Мадонна.

Випередили Тимошенко співачка Брітні Спірз, італійська кіноакторка Моніка Белуччі, кіноакторка Анджеліна Джолі, володарка "Оскара" Халлі Беррі та Кетрін Зета-Джонс.

Однак, як стверджують відвідувачі сайту журналу, на якому й відбувалося голосування, щодо Юлії Тимошенко там чинилися "репресії".

Так, за словами одного з учасників форуму, "Тимошенко швидкими темпами піднімалась у рейтингу найсексуальніших, але адміністратори сайту двічі додавали бали її найближчим суперницям".

"Юля посідала шосте місце, але буквально за один день рейтинг її суперниць підтягнули настільки, що вона опинилася на 19 позиції", - зазначив відвідувач FHM в інтернеті і додав, що за тиждень Брітні підняли з 40 місця на перше.

А коли Тимошенко двічі репресували, сказав учасник форуму на сайті FHM, опитування одразу припинили. А остаточні результати такі – за Тимошенко віддали свої голоси 5 тисяч 514 відвідувачів сайту, за Брітні Спірз – 7 тисяч 49 осіб.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування