Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яйця в Януковича поставили Україну на межу війни, а світ почав тремтіти

Понеділок, 27 вересня 2004, 21:58
У понеділок близько 5 тисяч осіб провели в центрі Харкова мітинг протесту проти націоналізму, екстремізму і "брудних" технологій у зв'язку з нападом на Януковича.

Мітинг був організований партіями і організаціями, що входять у передвиборну коаліцію "Харківщина - за Януковича".

Резолюцію мітингу оголосив голова Харківського обласного об'єднання організацій роботодавців Леонід Рубаненко.

"24 вересня профашистські молодчики спробували зробити найсумнішим днем в історії нової України. Країна опинилася на межі війни і миру, над прірвою міжнаціональної ворожнечі. Нахабний випад дикої юрби змусив здригнутися, завмерти біля телеекранів увесь світ", - сказано в резолюції мітингу.

Учасники мітингу звернулися до ЦВК із закликом забезпечити чесні і прозорі вибори і дати принципову оцінку цим подіям, а також до правоохоронних органів із закликом усіма способами припиняти спроби прояву націоналізму й екстремізму.

Мітинг продовжувався близько півгодини. Конфліктів з міліцією не виникало.

Учасники мітингу тримали прапори і символіку Партії регіонів, Народно-демократичної партії, Соціал-демократичної партії (об'єднаної) та інших організацій, що входять у коаліцію.

Аналогічний мітинг відбувся і у Вінниці, на який зібралися близько 1,5 тисячі осіб.

Учасники мітингу також засудили інциденті із Януковичем, повідомляють "Українські новини".

Тим часом, стали відомі подробиці "спонтанного" мітингу, який відбувся в Донецьку відразу після івано-франківського інциденту з Януковичем.

Як повідомляє сайт "Остров", під час мітингу поширювали листівки з текстом:

"Люди, будьте пильні! 24 вересня під час планової поїздки по Івано-Франківській області звірячого замаху зазнав наш земляк, прем'єр-міністр України В.Ф.Янукович.

Довгий час на В.Ф. Януковича виливалися потоки брудного наклепу, відвертої-майданної лайки. Тепер же нашисти, використовуючи брудні американські долари, нацькували на нашого земляка своїх Ю.щенят. Вони вважають ПОРА!

Вперше в історії незалежної України вони, що називають себе демократами, підняли свої брудні лапи на державного діяча такого рангу. Хто на черзі?

Тепер абсолютно ясно – прагнучи до державної годівниці, вони підуть на усе. Влада Ющенка – це масові безладдя, кровопролиття, громадянська в Україні, "іноземні миротворці" на вулицях наших міст і сіл!

Не допустимо, щоб брат пішов на брата, батько – на сина!!! Геть дерьмократію по-нашистськи! Нашизм не пройде!

Нашого земляка В.Ф.Януковича – у президенти України!".

Підписано листівку невідомим Союзом трудівників Донбасу, а у вихідних даних стоїть липова друкарня.

Серед учасників мітингу за Януковича були в основному студенти. З дорослих – козаки, міліція, управління внутрішньої політики і представники Ради ветеранів і Руського блоку.


Читайте також про всі події, пов'язані з яєчним замахом на Януковича, тут


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування