Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Антиющенківський ролик на "Інтері" проплатив замовник біг-бордів про Ющенка-фашиста

Вівторок, 28 вересня 2004, 12:00
Антиющенківський ролик на телеканалі "Інтері" розміщений у блоці політичної реклами, яку мав оплатити виборчий штаб кандидата у президенти, лідера Слов'янської партії Олександра Базилюка.

Про це сказано в повідомленні прес-служби штабу Віктора Ющенка, текст якого мають Українські Новини.

У повідомленні сказано, що довірена особа Ющенка в ЦВК Катеринчук 27 вересня оскаржив трансляцію на "Інтері" в одному блоці з політичною рекламою Ющенка відеоролика, що розділяє виборців України на три сорти в залежності від регіону проживання.

Катеринчук у скарзі стверджує, що оскаржуваний ним відеоролик порушує права виборців на вільне волевиявлення виборців.

"Телеканал формує волю виборців у залежності від місця проживання... фактично розділяючи й зіштовхуючи громадян між собою", - цитує прес-служба Катеринчука.

Катеринчук також стверджує, що в створенні й поширенні оскаржуваного ним відеоролика винен Базилюк.

У повідомленні штабу Ющенка сказано, що оскаржуваний Катеринчуком ролик був розміщений на "Інтері" у блоці політичної реклами, яку мав оплатити виборчий штаб лідера Слов'янської партії, кандидата в президенти Олександра Базилюка.

Як відомо, рік тому саме Слов'янська партія взяла на себе відповідальність за розміщення біг-бордів з Ющенком-фашистом напередодні з'їзду "Нашої України" у Донецьку.

Тоді ж партія заявляла про свою підтримку прем'єра Віктора Януковича.

Раніше Катеринчук оскаржив у ЦВК демонстрацію УТ-1 рекламного ролика кандидата у президенти, лідера Організації українських націоналістів в Україні Романа Козака, у якому той поширював негативну інформацію про Ющенка, в одному блоці з роликом Ющенка.

ЦВК залишила без розгляду скаргу Катеринчука, незважаючи на рішення Верховного Суду, яке зобов'язувало ЦВК розглянути скаргу Катеринчука.

На думку штабу Ющенка, об'єднання роликів Ющенка в блоки з роликами кандидатів у президенти, які згадують Ющенка в негативному контексті, - це порушення закону "Про вибори Президента України".



Читайте також:

На отруєння Ющенка "Інтер" прореагував антирекламою у стилі вестерн

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування