Симоненко кличе Януковича на дебати в рамках четвірки

Вівторок, 28 вересня 2004, 14:28
Кандидат у президенти від КПУ Петро Симоненко пропонує Віктору Ющенку, Олександру Морозу і Віктору Януковичу провести дебати на телебаченні в рамках "четвірки".

Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів щодо участі в теледебатах, повідомляє прес-служба Симоненка.

За словами лідера КПУ, однією з особливостей нинішньої кампанії є участь у ній значного числа так званих "технічних кандидатів", завданням яких є "забезпечення підтримки тих претендентів, за якими "стоять найбільші фінансово-олігархічні угрупування". У тому числі і через теледебати.

Тому, з метою надання реальної можливості для виборців порівняти програми і позиції кандидатів від основних політичних сил з різних проблем, Симоненко пропонує в рамках ефірного часу, виділеного телеканалами, провести теледебати у форматі "четвірки".

"Я звертаюся і до Януковича, незважаючи на те, що він відмовився від участі в них, і до Ющенка, і до Мороза з пропозицією підтримати мою ініціативу й організувати проведення тематичного циклу теледебатів у жовтні місяці", - сказав лідер КПУ.

"Переконаний, що подібний формат теледебатів, з одного боку, допоміг би виборцям максимально об'єктивно визначитися зі своїм вибором у 2004 році, а, з іншого боку, передвиборні теледебати не перетворилися б у політичний балаган", -відзначив він.

Читайте також:

Янукович буде зайнятий і не прийде на дебати


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування