Кучма каже, що Кузьмук вже не той, що раніше

Вівторок, 28 вересня 2004, 14:49
"Я думаю, що Кузьмук Олександр Іванович зовсім інша людина сьогодні, ніж та, яка пішла з посади міністра оборони", - сказав президент Леонід Кучма, представляючи новопризначеного міністра оборони.

"Призначена людина, яку ви добре знаєте і весь службовий шлях якої пов`язаний з армією. І коли він був міністром оборони, ви мали можливість переконатися в його якостях, в тому числі і в людських якостях, які також дуже важливі", - сказав Кучма.

"Адже, командир, хоч і командир, але він має діяти за принципом, що перед ним не тільки підлеглі, а насамперед людина, з її проблемами, як службовими, так і всіма іншими", - додав він.

Глава держави також наголосив, що "Кузьмук мав політичний досвід роботи у Верховній Раді та можливість подивитися на проблеми армії зі сторони, в т.ч. подивитися і на себе зі сторони".

Представляючи нового керівника військового відомства, Кучма зосередив увагу на головних завданнях і проблемах Міністерства оборони.

"Згідно зі стратегічним політичним курсом України на європейську та євроатлантичну інтеграцію, головним у реформуванні військової сфери є приведення українського війська у відповідність до світових стандартів", - сказав президент.

"Так би мовити, потужним "полігоном" досягнення цих стандартів є участь наших військових у миротворчих місіях і операціях", - сказав Кучма.

За словами глави держави, "Україна була і залишатиметься одним з їх найактивніших учасників. Тут, як ви розумієте, і досвід, той досвід, який ніколи не отримаєш в звичайних мирних умовах. Той досвід, який дозволяє по-іншому подивитися на всі аспекти формування Міністерства оборони і збройних сил , в тому числі з точки зору технічного оснащення".

УНІАН



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
22:41
Новини економіки 18 квітня: покриття дефіциту бюджету, Raiffeisen Bank просять пришвидшити вихід з РФ
Усі новини...