Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко пригадав помідори, пущені в "Нашу Україну", і став вимагати "яєчну комісію"

Вівторок, 28 вересня 2004, 15:31
"Наша Україна" наполягатиме на створенні парламентської слідчої комісії з приводу "яєчного скандалу" із Віктором Януковичем у Івано-Франківську.

"Ми не будемо мовчки спостерігати за тим, як по телебаченню розповідають, що по всьому Івано-Франківську в той день літали металеві гострі предмети", - сказав Микола Томенко, довірена особа Ющенка у загальнодержавному окрузі.

"Якщо правоохоронці за стільки часу не можуть з’ясувати, що там сталося, ми наполягаємо на створенні комісії, яка їм допоможе – в тому числі з залученням інших відеоматеріалів, на яких знято інцидент", - сказав Томенко.

"А коли з’ясуються всі деталі, я думаю, ми все ж дочекаємось офіційних вибачень від прем’єр-міністра перед Віктором Ющенком за наклеп". Як відомо, Янукович звинуватив у замаху на нього "оточення Ющенка".

На питання про те, що спільного між подіями в Івано-Франківську 24 вересня 2004 року та в Донецьку 31 жовтня 2003 року, Томенко відповів, що взагалі не став би їх порівнювати.

"Я поміркована людина, тому я не став заходити 31 жовтня в залу в Донецьк (куди запустили опонентів Ющенка). Туди зайшли мої колеги, народні депутати. І кожен із них отримав по десятку яєць і по десятку помідорів. На щастя, тоді ніхто з них до лікарні не потрапив", - згадує Томенко.

На питання щодо створення в Україні "Російського клубу", Томенко повідомив, що юристами зараз перевіряється інформація, що його засновниками є російські бізнесмени, пов’язані з криміналітетом.

"Не хочеться, щоб російський криміналітет приїздив сюди, у нас і свого вистачає", - зазначив Томенко, про що повідомляє прес-служба штабу Ющенка.


Читайте також усі подробиці яєчного замаху на Януковича тут

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування