Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після яєць новий ворог Януковича – ялинки?

Вівторок, 28 вересня 2004, 17:52
Прихильники кандидата у президенти Віктора Ющенка у Полтавській області почали вішати прапори на деревах та інших конструкціях для того, щоб їх не могли зірвати опоненти.

"Прихильники Ющенка із села Новоселиця Семенівського району Полтавської області вже втомилися від того, що плакати і прапори їхнього кандидата у президенти вночі зривають "бритоголові", - розповів прес-службі регіонального штабу Ющенка фермер Олександр Коваленко.

"Тож один з прапорів закріпили на верхівці ялинки, що росла за селом: ялинка висока – зняти складно", - сказав він.

Однак, коли в Семенівку мав приїхати міністр АПК, для місцевої влади постало питання, як зняти з ялинки оранжеве "Так!" з підковою?

"Вихід знайшли – спиляли дерево разом з прапором!" – цитує фермера прес-служба.

Фермер також повідомив, що прихильники готові вішати прапори й далі: "Зараз ми закріпили прапори на громовідводах, на деревах на висоті 12-13 метрів – боротися з ними буде важче".

Коментуючи ситуацію, керівник Полтавського облштабу Ющенка депутат Асадчев зауважив: "Це – агонія, бо останні дії влади – як кажуть, курам на сміх: і "яєчні замахи", і спиляні ялинки".

А тим часом агітаторам Ющенка у Сумах чинили перешкоди в роздаванні своєї продукції.

Як повідомляє прес-служба Української народної партії, під час концерту за Януковича активісти розповсюджували літературу за Ющенка.

Під час роботи агітатори були блоковані молодиками кримінальної зовнішності, які порадили не створювати їм зайвих проблем.

На запитання, у чому саме полягають ці проблеми, хлопці (стало зрозуміло, що вони забезпечують охорону концерту) пояснили, що акція проводиться на підтримку Януковича, і тому агітація за іншого кандидата, особливо за Ющенка, суворо заборонена.

"Вони дали "дружескій совєт" агітаторам Ющенка, зміст якого, якщо відкинути т. зв. "фєню", полягав у тому, що агітатори мають "пєть пєсні, піть піво і вєсєліться, как і вєсь народ", а інша робота "будєт прєсєкаться на корню", повідомляє прес-служба.

Попри спротив "охоронців" та спираючись на підтримку сумчан, які час від часу вигукували "Ющенко!", агітація була продовжена.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування