Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович виграв у SMS. "Наша Україна" підозрює, що він впав у дитинство

Вівторок, 28 вересня 2004, 20:02
Кандидат у президенти України, нинішній прем'єр Віктор Янукович здобув перемогу в ході SMS-голосування, проведеного в Росії серед абонентів мобільного зв'язку.

Про це оголошено на прес-конференції у вівторок у Москві.

У голосуванні протягом тижня брало участь близько 20,5 тисяч російських абонентів стільникового зв'язку.

У результаті SMS-праймеріз за Януковича віддали свої голоси 53,27% опитаних, за його головного суперника Віктора Ющенка - 46,25%, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Присутній на прес-конференції політолог Сергій Марков зауважив, що в голосуванні брали участь "молоді й економічно активні люди".

"А оскільки Віктор Янукович представляє проект розвитку України разом з Росією, саме молоді й економічно активні громадяни, пов'язані з РФ, голосують за нього", - сказав політолог.

Водночас довірена особа Ющенка в загальнодержавному окрузі Микола Томенко вважає, що "Акція російських мобільних операторів “о SMыSли выборы в Украине є авансом, який російські олігархи внесли Януковичу за майбутню "прихватизацію" "Укртелекому".

"Ми заздалегідь знали, яким буде результат голосування. Янукович зрозумів, що на справжніх виборах йому не виграти, тому вирішив побавитися грою на мобільному телефоні", - сказав Томенко, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

"Як то кажуть, чим би дитя не тішилося, аби не плакало. Хай грається з російськими "мобілами", а ми тим часом виграємо українські вибори", - сказав депутат.

Томенко зазначив, що одним із організаторів SMS-голосування є агенція, яка належить великій російській олігархічній структурі, котра згідно з ялтинськими домовленостями між російськими і українськими олігархами претендує на компанію "Укртелеком".

"Саме заради неї Кучма призупинив приватизацію і поламав схему, яка була виписана під вітчизняного інвестора", - сказав Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування