Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл обурений анекдотами про "яєчний замах" на Януковича

Вівторок, 28 вересня 2004, 20:11
Консультант Януковича Тарас Чорновіл озвучив нову версію подій у Івано-Франківську: "Наша Україна" планувала закидати Януковича яйцями, але студенти перейшли на камені.

В інтерв'ю Бі-Бі-Сі Чорновіл сказав: "Я тепер знаю, що було пряме замовлення закидати Януковича яйцями, це була штабістська робота".

"І те, що хтось не стримався і кинув каміння – очевидно, це не входило у плани "Нашої України," і тепер активно відстоюється питання, що ніхто ніяких каменів не кидав", - додав Чорновіл.

Він обурився, що ці питання "пробують висміяти, запустити якісь вигадані анекдоти..."

Чорновіл закликав з однаковими стандартами підходити до нападу на Януковича і хвороби Ющенка, де "питань більше, ніж відповідей, і сама "Наша Україна", по-моєму, дуже серйозно опирається тому, щоб було серйозне розслідування".

Чорновола "неприємно вразили" слова Януковича в івано-франківській лікарні, він назвав винним у нападі на нього націоналізм.

"Націонал-демократичні течії тут ні при чому. Тут відбувається оце залякування виборців, що якщо ми не переможемо, то буде катастрофа", - сказав Чорновіл.

На його думку, багато людей "переходять межу психологічної стійкості і готові йти на якісь жорсткі кроки".

"Якщо кінець світу в випадку програшу нашого кандидата і хтось заважає, то чому не усунути, навіть фізично, того, хто цьому шкодить? Це може бути Янукович, це може бути, в даній ситуації, Тарас Чорновіл...", - сказав депутат.

Чорновіл також сказав, що не пішов би до глибших контактів з урядом Януковича, "якби мене не штовхнули оцим принципом "хто не з нами, той проти нас" і "якщо ворог не здається, то його добивають".

"Це я відчув на своїй шкурі, і дуже добре відчув", - пояснив Чорновіл.

Як відомо, Чорновіл стверджує, що з другого поверху автобусу був свідком івано-франківського інциденту з Януковичем. На його думку, хтось спеціально цілився каменем Януковичу у скроню, щоб вчинити на нього замах.

Водночас багаторазовий і покадровий перегляд відео івано-франківських подій доводить, що в Януковича кинули лише одне сире куряче яйце, яке розбилося о його груди і після чого він упав.

Читайте також усі подробиці "яєчного замаху" на Януковича тут


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування