Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський Інтерпол уже нацькували на Тимошенко

Середа, 29 вересня 2004, 10:13
Національним центральним бюро Інтерполу в Росії отримані всі необхідні документи для здійснення міжнародного розшуку екс-віце-прем'єра України Юлії Тимошенко.

Про це повідомило РІА "Новини" інформоване джерело в правоохоронних органах.

Він нагадав, що на минулому тижні судом задоволене клопотання військової прокуратури про обрання щодо колишнього керівника корпорації "Єдині енергетичні системи України" Юлії Тимошенко запобіжного заходу у вигляді затримання під варту у справі про давання хабарів офіцерам Міноборони Росії.

"Передача документів у НЦБ Інтерполу означає, що в цієї організації є усі підстави для того, щоб на території країн, включених у систему Інтерполу, особа, щодо якої оголошено міжнародний розшук, була затримана і передана країні, яка ініціювала цю процедуру", - сказало джерело.

Про оголошення Тимошенко в міжнародний розшук 23 вересня повідомив начальник слідчого управління Головної військової прокуратури Росії генерал-майор юстиції Володимир Самусєв.

Він нагадав, що Тимошенко в призначений термін по виклику слідчого для пред'явлення їй обвинувачення і допиту в якості обвинувачуваної не з'явилася.

Як відомо, Тимошенко заявила, що в Росію давати свідчення не поїде. Опозиція назвала дії російської прокуратури провокацією проти Віктора Ющенка напередодні виборів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування