Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко переміг Богатирьову та ЦВК

Середа, 29 вересня 2004, 12:19
Апеляційний суд міста Києва визнав незаконним та необґрунтованим рішення Печерського районного суду від 18 вересня 2004 року щодо звернення довіреної особи Віктора Януковича Раїси Богатирьової про використання Віктором Ющенком інших коштів, а не з виборчого фонду, при фінансування передвиборчої агітації.

Скаргу довіреної особи Ющенка в загальнодержавному виборчому окрузі Миколи Катеринчука Апеляційний суд Києва задовольнив повністю, скасувавши це рішення Печерського суду та відмовивши Раїсі Богатирьовій у задоволенні її заяви.

Крім того, представнику Богатирьової в суді було винесено попередження із занесенням в протокол засідання за порушення порядку під час розгляду справи, повідомляє прес-служба центрального штабу Віктора Ющенка.

Нагадаємо, що 21 вересня засоби масової інформації поширили повідомлення про прийняття рішення Печерським районним судом міста Києва щодо встановлення факту використання Ющенком інших коштів, а не виборчого фонду, для фінансування передвиборчої агітації.

Йдеться про те, що в селі Гоща на Рівненщині були встановлені палатки з символікою "Так! Ющенко", які є приватною власністю народного депутата Василя Червонія.

У зв’язку з цим довірена Януковича Раїса Богатирьова попросила суд встановити факт використання Ющенком інших коштів, а не з виборчого фонду. Печерський суд задовольнив її прохання.

Як прокоментували цей факт фахівці права, підстави для задоволення заяви - штучні, а рішення винесено з численними порушеннями як виборчого, так і цивільно-процесуального закону.

Віктор Ющенко також звернувся до Верховного Суду зі скаргою на незаконне рішення ЦВК від 18 вересня 2004 року, яким було відмовлено у задоволенні його скарги на неправомірні дії телеканалу "Інтер" щодо безкоштовного розповсюдження матерів передвиборчої агітації кандидата у президенти Януковича.

Верховний Суд частково задовольнив скаргу Ющенка, скасувавши це неправомірне рішення Центрвиборчкому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...