Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щоб провести політреформу, кучмісти створять Асамблею?

Середа, 29 вересня 2004, 13:28
Лідер Народно-демократичної партії України, голова координаційної ради коаліції "Разом заради майбутнього" Валерій Пустовойтенко вважає за можливе проведення політреформи шляхом створення Конституційної асамблеї, якщо партії коаліції підтримають цю пропозиція в парламенті.

Таку думку Пустовойтенко висловив у середу в Києві в інтерв'ю журналістам, коментуючи звернення до політичних партій і громадських організацій про створення Конституційної асамблеї з метою проведення політреформи.

За його словами, Конституційна асамблея створюється для максимального узгодження проблемних питань у законопроекті про політреформу, для того, щоб потім винести документ на розгляд у парламенті і прийняти його остаточно.

Пустовойтенко висловив упевненість, що політична реформа повинна бути проведена в державі незалежно від результатів виборів.

Він також нагадав, що ідея створення Конституційної асамблеї належить НДП, і партія виступила з нею ще в 2002 році.

Лідер НДП також заявив про готовність "узяти на себе ініціативу і рухати вперед процес створення асамблеї". Він повідомив, що парламентська фракція, у котру входять представники НДП, також підтримує створення Конституційної асамблеї.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування