Януковича рекомендують називати "городянином", на відміну від "селюків" Кучми і Ющенка

Середа, 29 вересня 2004, 14:31
Перед засіданням Координаційної ради об'єднаних демократичних сил "Разом заради майбутнього" його учасникам і журналістам було роздано брошуру "Пам'ятка агітатору".

В цій брошурі на 22 сторінках даються рекомендації, як розказувати людям про кандидата в президенти України Віктора Януковича.

Зокрема, агітаторам рекомендується робити акцент на тому, що Янукович – перший городянин серед керівників України.

"Всі попередні керівники України походили з села. Стосується це і Леоніда Кравчука, і Леоніда Кучми, і Віктора Ющенка", - написано в брошурі.

"В основі їх політики є характерне для селян сприйняття життя – круговорот пір року; все буде як завжди: після зими – весна… Перенесення відповідальності на "пана", який приїде і всіх розсудить", - написано далі в брошурі.

При цьому агітаторам рекомендується говорити про те, що Янукович і його команда володіють іншим, міським, поглядом на життя – спрямованість у майбутнє, робота на стратегію, підприємливість, здатність брати відповідальність на себе.

Крім того, агітаторам рекомендують представляти Януковича як переможця долі, який народився і жив у шахтарському містечку, ріс без батьків і двічі був безпідставно засуджений.

"Можна порівняти з його суперниками. Наприклад, з Ющенком, чия кар'єра була зроблена вдалим шлюбом із родичкою Вадима Гетьмана, а потім – із Катериною Чумаченко", - наголошується в брошурі.

Крім того, агітаторам рекомендують представляти Януковича як чесну і порядну людину, що вже більше 30 років (з 1972 року) одружений з однією жінкою, ніколи не змінював своїх вподобань, і виростив двох синів.

Брошуру "Пам'ятка агітатору" видано без вихідних даних.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...