ЮЩЕНКО ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО АВСТРІЇ В ЛІКАРНЮ?

Середа, 29 вересня 2004, 18:31
Віктор Ющенко може продовжити лікування у австрійській лікарні "Рудольфінерхаус" у четвер.

Про це повідомив депутат-нашоукраїнець Євген Червоненко, який вийшов у ефір "5 каналу" по телефону із Австрії, де в середу відбулася прес-конференція керівництва лікарні.

За словами Червоненка, лікарі у вівторок "наполягали на поверненні Ющенка, але через це незрозуміле повідомлення Рейтерс (де начебто лікарі "Рудольфінерхаус" спростували факт отруєння Ющенка), він не полетів".

"Зараз у нас на руках з депутатом Третяковим офіційне запрошення клініки з вимогою повернутися і закінчити курс лікування. З'ясувалося багато нових обставин", - сказав Червоненко.

"Третяков сьогодні везе це запрошення. Завтра вранці ми чекаємо Ющенка", - додав він.

За словами Червоненка, під час прес-конференції було підтверджено те, що написано у попередньо оприлюдненому заключенні лікарів щодо Ющенка.

"Були всі провідні лікарі, які підписували папір, який оприлюднював Зінченко – це президенти клініки реаніматор Зікфер, який приймав теж Ющенка, провідний лікар Корпан і директор клініки, професор Віке".

"Вони підтвердили той папір, який дали. Друге – вони заявили, що наполягають на продовженні лікування Ющенка, який був в клініці з 10 по 18 вересня. Але Ющенко наполягав, що йому треба спілкуватися з виборцями, його письмово попередили, але він поїхав", - сказав Червоненко.

На питання, чи фігурувало слово "отруєння" з вуст лікарів щодо Ющенка, Червоненко сказав: "Були різні питання. Була така фраза: "Ми не стверджуємо, але досліди можуть привести до того, що це було отруєння".

"Українська Правда"

Читайте також:

Лікаря "Рудольфінерхаус" неправильно переклали. Але він не знає все про отруєння Ющенка

АВСТРІЙСЬКА КЛІНІКА: ЮЩЕНКА НЕ ОТРУЇЛИ?

ЛІКАРІ НАПОЛЯГАЮТЬ НА ПОВТОРНІЙ ГОСПІТАЛІЗАЦІЇ ЮЩЕНКА. САМ ВІН ПРОВОДИТЬ ЗУСТРІЧІ

Все про отруєння Ющенка

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування