Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб Януковича назвав Ющенка брехуном і вимагає вибачень

Середа, 29 вересня 2004, 21:43
Штаб кандидата в президенти Віктора Януковича звинувачує Віктора Ющенка в навмисній омані виборців щодо причин свого отруєння і вимагає від нього вибачень.

Про це йдеться в заяві штабу кандидата влади, поширеній у середу

"З повідомлень зарубіжної преси стало відомо, що інформація про навмисне отруєння, яку поширює оточення Віктора Ющенка та сам кандидат на пост Президента України стосовно причин стану його здоров'я виявилася необгрунтованою", - говориться в заяві.

Штаб наголошує, що здоров'я Ющенка "дуже серйозно" хвилює виборців, а тому бажано, щоб була надана правдива інформація про стан його здоров'я.

"Виборці повинні свідомо розуміти свій вибір", - наголошує штаб Януковича.

"Назвемо речі своїми іменами – кандидат на пост Президента України Віктор Ющенко увів в оману український народ і повинен принести свої публічні вибачення", - говориться в заяві.

"Ця поведінка стосується не лише його самого – вона дискредитує український політикум та дає привід для принизливих висновків, в першу чергу, для міжнародної спільноти, щодо практики політичного суперництва в Україні", - зазначає штаб Януковича.

Оточення Януковича вважає, що "спекуляція здоров'ям Ющенка з боку його оточення викликала неоднозначне ставлення до української політики та до нашої країни".

"Він повинен чесно визнати це перед усім українським народом", - говориться в заяві штабу кандидата влади.

"Що стосується реального стану його здоров'я, то ми бажаємо Віктору Ющенку якнайшвидшого одужання та відновлення політичного діалогу, гідного принципам сучасної демократії", - говориться в заяві.

Читайте також усе про отруєння Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...